Vikings: Wolves of Midgard
PS4

36,70
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25398
  • Akčné RPG s nórskou mytológiou ponúka legendárne konflikty o konci sveta (Ragnarok) s brutálnym bojom a mýtickými tvormi. Hratelnosť sa nesie v tradičnom "diablo" duchu, vrátane kooperačnej hry s ďalšími hráčmi.

    TRADIČNÁ MYTOLÓGIA
    Vikings: Wolves of Midgard vás zavedie do sveta založeného na mytológii a histórii Vikingov. Navštívime Midgard, Niflheim a Balheim, a to buď ako divoký Viking, alebo ako nemilosrdná shield maiden (štítonožka). Len pozor na odlišné prostredie. V každom budete čeliť niečomu inému a tým nemyslíme priamo nepriateľa.

    INTERAKTÍVNE PROSTREDIE
    Ako Viking alebo shield maiden sa zúčastníte bitky obávaného Jotana s hordami nemŕtvych desivých netvorov a ďalších potvor súvisiacich s Ragnarokom. Tešiť sa tak môžete na zničiteľné prostredie, kedy budete môcť protivníka pochovať pod padajúcimi kameňmi, alebo ho zhodiť z vysokého útesu.

    OBETUJTE KRV BOHOM
    Do dobrodružstva sa môžete vydať sami na vlastnú päsť, alebo prostredníctvom kooperácie s ďalšími hráčmi. K dispozícii budete mať mocné zbrane, vrátane meča so štítom, obojručné kladivo, rýchly luk a množstvo ďalších. Len nezabudnite krv nepriateľov obetovať bohom, len tak získate špeciálne schopnosti, vďaka ktorým si poradíte so silnejšími nepriateľmi.

    ŠPECIÁLNE VÝZVY
    Aby toho nebolo málo, tak postupne budete vylepšovať dedinu svojho kmeňa a odomykať tak rôzne vylepšenia a lepšie vybavenie. Po dohratí príbehu sa môžete pustiť do New Game+ a plniť špeciálne výzvy.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel