Gone Home
PC

10,99
Nákupom získate 0,44 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: SteamSteamDoporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21668
  • Pôvodné anglické balenie hry

    , české titulky do hry na stiahnutie.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 1,8GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM, 2,0GB voľno na disku, Hra funguje ako na PC, tak i na Macintoshi s OS X v10.7 Lion a vyšším, 1.80GHz procesorom, 2GB RAM, grafickou kartou s 512MB

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry

    Najstaršia dcéra rodu Greenbriarov sa vracia po rokoch zo zahraničia. Očakáva, že ju privítajú rodičia a sestra. Miesto toho nachádza iba opustený dom plný tajomstva. Kde sú všetci? A čo sa tu stalo? To zistíte sami v hre Gone Home, hry z pohľadu prvej osoby, ktorá sa celá točí okolo prieskumu, tajomstva a odhalenia. Dom môžete skúmať, ako sa vám to hodí. Otvorte akúkoľvek zásuvku či dvere a zistite, čo je vo vnútri. Spojte tajomstvá z poznámok a indícií vtkaných priamo do domu. Odhaľte príbeh, ktorý sa odohral za rok v rodine Greenbriarov. Choďte hlbšie. Vráťte sa domov.

    Táto epická osobná hra toho veľa vypovedá o zúčastnených osobách, a práve preto je tak špeciálna. Okamihy z môjho života, ktorých si najviac vážim – keď som zažila svoju prvú lásku, keď som si uvedomila, že môj brat bol môj najlepší priateľ, keď som sa sťahovala do San Francisca, keď som sa vydala – sa nemôžu rovnať záchrane vesmíru pred hrozbou v podobe votrelcov, ale epické okamihy môjho života sú práve také. Hra Gone Home sa točí okolo pokojného života, určujúcich okamihov – takých, ktoré si zapíšete do denníka, založíte ho medzi knihy a nájdete o pár rokov neskôr.

    Nekonvenčná a nenásilná podstata tejto hry a hrateľnosť skúsene a zručne dokazujú, že hry môžu byť zaujímavé a zábavné i bez tlačidla pre útok.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel