WWE 2K Battlegrounds
PS4

12,99 36,70 €

Zľava platí do 30.12.2024 alebo vypredania

Nákupom získate 0,26 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Boxovanie, Wrestling
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34073
  • S potešením predstavujeme novú hru WWE 2K Battlegrounds z dielne herného štúdia Saber Interactive, ktorá ponúkne hráčom celkom novú skúsenosť zo sveta wrestlingu s akčnou arkádovou a zábavnou hrateľnosťou a s nevšedným dizajnom postáv, prostredia a pohybov. Na hráčov čaká viac ako 70 postáv WWE Superstars a Legends pri vydaní hry a ďalšie hviezdy budú nasledovať po vydaní.

    HERNÉ MÓDY

    Exhibition: Zúčastnite sa zápasov Exhibition doma alebo na ceste, kedykoľvek a kdekoľvek, v lokálnom a online multiplayeru pre až 4 hráčov.
    Campaign: Pridajte sa k dobrodružstvu 7 nových nádejných hráčov v kampaňovom režime a utkajte sa o možnosť získať kontrakt WWE. Odomykajte novej arény inšpirované lokáciami ako je Everglades, Bootcamp, Mexico, New York a Škótsko, a získavajte cenné rady od legendárnych osobností WWE, ako je "Stone Cold" Steve Austin alebo Paul Heyman.King of Battleground: Stretnite sa v tomto online móde, kde sa proti sebe postavia 4 hráči, zatiaľ čo ďalšie 4 čakajú na vstup do ringu a kde vyhráva posledný preživší.
    Online: Otestujte svoje zručnosti v online turnajoch a Exhibition zápasoch.

    WWE 2K Battlegrounds (PS4)
    ARÉNY
    Osem unikátnych zápasníckych lokácií Battlegrounds prinesie zábavnú akciu a interaktívne elementy pridávajúce na vrave, spolu s nehoráznymi zbraňami, ktorými budú hráči búšiť do svojich oponentov. Zneste sa z vojenskej helikoptéry, rozdrvte protivníka automobilom v autodielni a vrhnite ich do hrtanu hladného aligátora v bažine. O bombastické komentáre a perfektné doplnenie atmosféry sa postará legendárny WWE komentátorské duo Mauro Ranallo a Jerry "The King" Lawler.

    WWE 2K Battlegrounds (PS4)
    UPRAVTE PODĽA SEBA
    Hráči budú mať tiež možnosť prispôsobiť si arény podľa svojich predstáv a dať tak každému zápasu nádych osobitosti a využiť Superstar Creator a navrhnúť si svoju unikátnu WWE Superstar postavy s rozdielnymi telesnými typmi, oblečením, vlasy a bojovými štýlmi.

    WWE 2K Battlegrounds (PS4)
    ZNÁME TVÁRE
    WWE 2K Battlegrounds prinesie rozličné legendy WWE ako je Roman Reigns, Drew McIntyre, Charlotte Flair, Becky Lynch, Asuka, Daniel Bryan, Kofi Kingston, Randy Orton, Andre the Giant, Undertaker, Mankind, Shawn Michaels, Yokozuna, Sgt. Slaughter a mnoho ďalších.

    WWE 2K Battlegrounds (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel