Pillars of Eternity
PC

31,50
Nákupom získate 0,25 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21689
  • Hrajte za jednu zo šiestich rás: Human, Aumaua, Dwarf, Elf, Godlike a Orlan; Využite päť základných schopností na prekonanie každej situácie: Stealth, Athletics, Lore, Mechanics, Survival; Detailné úpravy postavy: Vytvorte si postavu ako jednu z 11 tried - Barbarian, Chanter, Cipher, Druid, Fighter, Monk, Paladin, Priest, Ranger, Rogue a Wizard; Vytvorte si svoj príbeh: Postavte sa na stranu rozličných frakcií využitím systému reputácie, kde každý váš čin, alebo voľba majú ďalekosiahle následky; Preskúmajte bohatý a rozmanitý svet: Nádherné predrenderované prostredie ožívajúce v chytľavom príbehu a so žijúcimi postavami.

    Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, Win 8, procesor 2,5GHz, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 9600GT / Radeon HD 4850), 14,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!, hra podporuje aj operačné systémy

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG

    Nechajte si učarovať svetom, kde voľby, ktoré urobíte a cesty, po ktorých sa vydáte, určujú váš osud. Obsidian Entertainment, autori Fallout: New Vegas a South Park: The Stick of Truth spoločne s Paradox Interactive predstavujú Pillars of Eternity.

    Znovu objavte váš hlboký zmysel pre preskúmavanie, radosť z napínavého dobrodružstva a vzrušenie z vedenia vašej vlastnej skupinky dobrodruhov po novom fantasy svete a do hlbín podzemí plných monštier, kde budete hľadať stratené poklady a prastaré tajomstvá. Pustite sa do toho a zhromaždite vašu partiu, vyrazte a zamilujte sa do dobrodružstva, až sa zase ponoríte do sveta divov, nostalgie a nadšenia z klasických RPG v Pillars of Eternity od Obsidianu!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel