Assassins Creed: Chronicles
PSVITA

22,99
Nákupom získate 0,23 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 23864
  • Tri netradičné príbehy zo sveta Assassins Creed v podobe nádhernej plošinovky. Každý vás zavedie do iného kútu sveta, do iného obdobia a za iným hrdinom. Všetky však ponúknu krásne spracovanie, ktoré akoby práve utieklo z obrazu.

    Assassins Creed Chronicles: CHINA
    Staňte sa svedkom rozpadu ríše. Stretnite sa so slávnymi historickými postavami a objavte veľkú Čínsku ríšu z obdobia dynastie Ming 16. storočia. Ponorte sa do krásneho čínskeho prostredia v tradičných maľbách. Hrať budete za posledného assassína čínskeho bratstva, mladú Shao Jun, ktorú ženie pomsta.

    Assassins Creed Chronicles: INDIA
    Ocitnete sa v roku 1841 uprostred stretu mezi Sikhskou ríšou a Východoindickou spoločnosťou. Templársky majster, ktorý chce ukradnúť legendárny diamant Koh-i-noor, znamená pre Arbaaz Mira veľkú hrozbu. Jeho láska, sultánova neter, sa ocitne v ohrození života. Abraaz musí konať, aby zaistil jej bezpečnosť, ochránil diamant pre bratstvo, ukradol späť záhadnú krabičku, ktorá patrila asasínskemu rádu a odhalil plány templárskeho majstra.

    Assassins Creed Chronicles: RUSSIA
    Tretí príbeh sa odohráva v roku 1918 v Rusku. Nikolaj Orelov chce spolu so svojou rodinou odísť, ale je potrebné, aby podnikol pre asasínsky rád poslednú misiu. Musí infiltrovať dom, v ktorom bolševici držia cárovu rodinu a ukradnúť artefakt, o ktorý bojujú assasíni, aj templári. Cestou se stane svedkom masakru cárových detí, ale podarí sa mu zachrániť princeznú Anastáziu. Musí teda uniknúť templárom a zároveň ochrániť artefakt a Anastáziu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel