Assassins Creed: Chronicles
PSVITA

22,99
Nákupom získate 0,23 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 23864
  • Tri netradičné príbehy zo sveta Assassins Creed v podobe nádhernej plošinovky. Každý vás zavedie do iného kútu sveta, do iného obdobia a za iným hrdinom. Všetky však ponúknu krásne spracovanie, ktoré akoby práve utieklo z obrazu.

    Assassins Creed Chronicles: CHINA
    Staňte sa svedkom rozpadu ríše. Stretnite sa so slávnymi historickými postavami a objavte veľkú Čínsku ríšu z obdobia dynastie Ming 16. storočia. Ponorte sa do krásneho čínskeho prostredia v tradičných maľbách. Hrať budete za posledného assassína čínskeho bratstva, mladú Shao Jun, ktorú ženie pomsta.

    Assassins Creed Chronicles: INDIA
    Ocitnete sa v roku 1841 uprostred stretu mezi Sikhskou ríšou a Východoindickou spoločnosťou. Templársky majster, ktorý chce ukradnúť legendárny diamant Koh-i-noor, znamená pre Arbaaz Mira veľkú hrozbu. Jeho láska, sultánova neter, sa ocitne v ohrození života. Abraaz musí konať, aby zaistil jej bezpečnosť, ochránil diamant pre bratstvo, ukradol späť záhadnú krabičku, ktorá patrila asasínskemu rádu a odhalil plány templárskeho majstra.

    Assassins Creed Chronicles: RUSSIA
    Tretí príbeh sa odohráva v roku 1918 v Rusku. Nikolaj Orelov chce spolu so svojou rodinou odísť, ale je potrebné, aby podnikol pre asasínsky rád poslednú misiu. Musí infiltrovať dom, v ktorom bolševici držia cárovu rodinu a ukradnúť artefakt, o ktorý bojujú assasíni, aj templári. Cestou se stane svedkom masakru cárových detí, ale podarí sa mu zachrániť princeznú Anastáziu. Musí teda uniknúť templárom a zároveň ochrániť artefakt a Anastáziu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz