Alien: Isolation
X360

20,99
Nákupom získate 0,84 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20626
  • Čeľte všade prítomnej smrtiacej hrozbe – zažite neustály strach, ako bude votrelec využívať svoje zmysly a predošlé skúsenosti k tomu, aby vás ulovil; Improvizujte a prežite – upravujte zariadenia, hľadajte dôležité súčiastky a vyrábajte predmety, ktoré vám pomôžu v ťažkej situácii. Prekĺznite nepriateľom, odlákajte ich pozornosť, alebo sa im postavte tvárou v tvár; Preskúmajte svet plný záhad a zrady – ponorte sa do prepracovaného prostredia Sevastopolu, vyradenej obchodnej stanice na okraji vesmíru. Stretnite sa so širokou škálou obyvateľov vo svete poznamenanom strachom a nedôverou
    Spoznajte skutočný význam slova strach v Alien: Isolation, hre žánri "survival horror" zasadenej do atmosféry neutíchajúcej hrôzy a smrteľného nebezpečenstva. 15. rokov po udalostiach z filmu Votrelec sa Amanda, dcéra Ellen Ripleyovej, vydáva zistiť pravdu o zmiznutí svojej matky, a tým začína jej vlastný zúfalý boj o prežitie.

    V úlohe Amandy sa budete pohybovať v neuveriteľne nepriateľskom svete, obklopení zúfalými a spanikárenými ľuďmi a ohrozovaní nepredvídateľným a nemilosrdným votrelcom.

    Bez špeciálnej výbavy či prípravy musíte hľadať improvizované riešenia najrôznejších situácií, používať svoj dôvtip a okolité predmety a zariadenia. Nielen preto, aby ste vo svojej misii uspeli, ale aby ste vôbec zostali nažive.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel