Farming Simulator 18
PSVITA

31,50
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26014
  • Rozširujte svoju farmu vďaka množstvu rôznych aktivít: vysádzanie, obrábanie, žatva a drevorubačstvo, to všetko s určenými nástrojmi; Chovajte a prevážajte zvieratá: kravy, ovce a prasatá; Rozvíjajte svoju farmu v novom, podmanivom americkom prostredí; Ovládajte a používajte viac než 50 verne reprodukovaných farmárskych vozidiel a nástrojov, vrátane tých najuznávanejších značiek ako Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra; Pestujte nové plodiny ako nap. cukrovú repu, zemiaky, pšenicu, repku, kukuricu a slnečnicu

    Ponorte sa do obrovského otvoreného sveta a obrábajte množstvo druhov plodín, starajte sa o dobytok, zapojte sa do drevorubačstva a predávajte svoje výrobky na dynamickom trhu, aby ste mohli rozšíriť svoju farmu.

    Máte prístup k obrovskému výberu farmárskych vozidiel a strojov, verne vyobrazených podľa modelu od viac než 30 najznámejších mien z oboru, vrátane tých najuznávanejších značiek AGCO: Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra. Ovládajte a používajte nové vybavenie a obrábajte cukrovú repu, zemiaky, pšenicu, repku, kukuricu a aj slnečnice.

    Vďaka hlbokému a silnému simulátorskému zážitku, rozsiahlemu otvorenému svetu a širokému vozovému parku vrátane nových strojov, vás Farming Simulator 18 pozýva na palubu toho najkompletnejšieho farmárskeho simulátoru, aký kedy na handheldy vyšiel.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel