Assassins Creed: Liberation HD
PC

(1x)
10,50
Nákupom získate 0,21 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18028
  • Ako Aveline, asassínka napoly francúzska a napoly afričanka, musíte použiť svoje schopnosti , inštinkt a zbrane (mačety, oštep, bič a pištoľ) na nájdenie a elimináciu nepriateľov; Kochajte sa detailami okolitého sveta, vďaka enginu AnvilNext, ktorý ponúka revolučnú fyziku , animácie a inovatívny bojový systém; Potápajte sa pod vodou pri hľadaní mayských pokladov, ale zostaňte v strehu pred nepriateľskými divochmi a tiež bažiny sú plné hrozivých zvierat; HD edícia plne využíva nový hardvér, prináša grafické vylepšenia, ako sú HDR vykresľovanie, vysoké rozlíšenie prostredí i postáv. Kompletné grafické prepracovanie titulu z PS Vita, ktorý je obohatený o nové misie. Zvláštna pozornosť bola venovaná zvukom a remasteringu hudby

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 3,1GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (Nvidia GeForce 8800GT/AMD Radeon HD4870), 3,5GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Uplay!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Assassin’s Creed: Liberation sa odohráva v rovnakom časovom období ako ACIII. Konkrétne v New Orleans medzi koncom francúzskej a indiánskej vojny - 1765 až 1780. Hlavným hrdinom však nie je muž, ale assassínka Aveline, pričom sa vôbec nedočkáte Desmonda. Miesto toho sa stretnete s Connorom a s tajomným človekom, ktorý používa Animus.

    Liberation pôjde v šľapajách predošlých dielov série, vrátane voľného pohybu, šplhania, bojovania a prieskumu každého kúta New Orleans, a to prosím bez načítania lokalít. Čo sa týka nepriateľov, okrem vojakov si budeme musieť v bažinách a temných vodách dávať pozor na aligátorov, s ktorými budeme bojovať i pri ceste cez záliv do Mexika. Medzi novými zbraňami nájdeme mačetu, pištole, muškety a granáty.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • Connor, vtipný konec.
    • Vše. Opravdu. Od příběhu, bugy, grafiku, přes hratelnost, stupidnost až po namluvení postav. Nejvíce mně vadí asi ta "hloupost". Odráží se ve všem. Př.: Sledujte svůj cíl - obejdete roh domu a už jste splnili misi.

    Jsem fanoušek AC. Opravdu. Proto jsme nevěřil recenzím, říkal jsem si, že když miluju ostatní díly, ani u tohoto se nebudu nudit. Ano, nenudil jsem se.... bylo to rpo mne utrpení to dohrát. Asi největší utrpení co sem kdy zažil u hraní her. A to mám nahráno spoooouuusty her. I těch špatných. Přirovnal bych to k dosavadní nejhorší hře, kteoru jsem hrál - Fall of Setarrif (Arcania). Proč je tahle ještě horší? Protože utrpení u Fail of Setarrif bylo jen dvě hodiny. Zde je to 5 hodin.
    Poučení? Nevěřte recenzím, když vám říkají že je něco parádní hra. Ale věřte jim, když vám říkají že je to sr**ka.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel