The Outfit
X360

11,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20440
  • Voľba troch rôznych dôstojníkov a vedomostí.; Boje proti Nemcom za 2.svetovej vojny.; Plne zničiteľné prostredie s množstvom výbuchových efektov.; Hneď niekoľko multiplayerových módov hrateľných na jednej konzole pri rozdelenej obrazovke, alebo on-line až s 8 ľuďmi.
    Vojnová tímová akcia od týmu Relic, ktorá ponúka i prvky taktiky a stratégie. Hráč si na počiatku zvolí jednu z troch veliteľských postáv s unikátnymi schopnosťami a vedomosťami a tak vedie dve čaty špeciálne vycvičených vojakov do nebezpečných akcií s rôznou náplňou (záchranné misie, misie nájdi a znič a ďalšie k týmto).

    Hráč sa môže kedykoľvek prepínať medzi oboma jednotkami, čo otvára celú škálu nových možností. Môže nechať obe jednotky a bojovať oddelene, môže ich však aj spojiť na jednu veľkú super-jednotku, alebo ich nechať spolupracovať a nedať tak súperovi žiadnu šancu. Hráč navyše získava aj účasť v bojoch akčné body, ktoré môže použiť na upgrad výzbroj, nákup nových zbraní, bojových prostriedkov a ďalšieho vybavenia.

    The Outfit je titul zasiahnutý do obdobia 2. svetovej vojny a jeho epická singleplayer kampaň zahrňuje 12 misií. Nechýba ani podpora multiplayeru skrz Xbox Live v rade herných módov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz