The Outfit
X360

11,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20440
  • Voľba troch rôznych dôstojníkov a vedomostí.; Boje proti Nemcom za 2.svetovej vojny.; Plne zničiteľné prostredie s množstvom výbuchových efektov.; Hneď niekoľko multiplayerových módov hrateľných na jednej konzole pri rozdelenej obrazovke, alebo on-line až s 8 ľuďmi.
    Vojnová tímová akcia od týmu Relic, ktorá ponúka i prvky taktiky a stratégie. Hráč si na počiatku zvolí jednu z troch veliteľských postáv s unikátnymi schopnosťami a vedomosťami a tak vedie dve čaty špeciálne vycvičených vojakov do nebezpečných akcií s rôznou náplňou (záchranné misie, misie nájdi a znič a ďalšie k týmto).

    Hráč sa môže kedykoľvek prepínať medzi oboma jednotkami, čo otvára celú škálu nových možností. Môže nechať obe jednotky a bojovať oddelene, môže ich však aj spojiť na jednu veľkú super-jednotku, alebo ich nechať spolupracovať a nedať tak súperovi žiadnu šancu. Hráč navyše získava aj účasť v bojoch akčné body, ktoré môže použiť na upgrad výzbroj, nákup nových zbraní, bojových prostriedkov a ďalšieho vybavenia.

    The Outfit je titul zasiahnutý do obdobia 2. svetovej vojny a jeho epická singleplayer kampaň zahrňuje 12 misií. Nechýba ani podpora multiplayeru skrz Xbox Live v rade herných módov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel