Warriors Orochi 3 Ultimate
PSVITA

47,20
Nákupom získate 1,42 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20399
  • Najväčší titul v histórii série, obsahuje 120 hrateľných postáv! ; Nový systém pút, vďaka ktorým je možné posilovať putá medzi jednotlivými postavami vzájomnou interakciou na hostinách, bojovaním bok po boku, zachraňovaním ohrozených spojencov a prijímaním ďalších misií. Putá ovplyvňujú príbeh a odomykajú špeciálne útoky a nové prostredia ; Mechanizmus trojčlenných tímov umožňuje hráčom používať naraz tri rôzne postavy a vykonávať s nimi smrtiace špeciálne útoky.
    Warriors Orochi 3 privádza na jedno bojisko obľúbených hrdinov zo sérií Dynasty Warriors a Samurai Warriors v novom príbehu, v ktorom sa vôbec po prvý krát objavujú i postavy z hier Ninja Gaiden, Warriors: Legends of Troy, Bladestorm, Trinity: Souls of Zill O’ll a Dead or Alive.

    Niekoľko rokov po bitke proti Orochimu, dračiemu kráľovi, hrdinovia obdobia troch kráľovstiev a obdobia bojových štátov usilujú o ovládnutie nového vesmíru, do ktorého boli vrhnutí, keď v tom sa objaví nové nebezpečenstvo. Hrozivé, obrovské monštrum, pripomínajúce sane s ôsmimi hlavami, zahalí tieňom celú krajinu a premôže väčšinu statočných bojovníkov. Tí, ktorí prežijú, cestujú za pomoci tajomnej bojovníčky s menom Kaguya späť časom, aby zachránili padlých hrdinov, vytvorili nové spojenectvá a zhromaždili mocné zbrane pre armádu, ktorá by mohla strašnú hydru poraziť. A skrz časový vír sú do tohto vesmíru vtiahnutí i ďalší spojenci, ktorí im v bitke pomôžu.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel