Wipeout 2048
PSVITA

8,09
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Auta, Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16780
  • Intuitívne pretekanie, ktoré doposiaľ nemalo obdobu - svoje vznášadlo môžete ovládať buď pomocou dvojice analógových páčok, alebo pohybom konzoly. Pomocou predného a zadného dotykového panelu môžete ľahko ovládať zbrane, štíty a urýchľovače; Hrajte až v ôsmich ľuďoch súčasne a to vrátane hráčov s PS3 (hra tu má názov Wipeout HD); S 20 novými vznášadlami budete pretekať v uliciach mesta 21. storočia - k dispozícii je hneď desiatka tratí. Tie sú prispôsobené pohybovému ovládaniu PS Vita, takže sú prímejšie, umožňujú voľby viacerých variánt trasy a ponúkajú viac urýchľovačov; Vo Wipeout 2048 nájdete ako útočné, tak obranné zbraňové systémy, takže hráči majú väčšiu voľnosť prispôsobiť výber zbraní svojmu pretekárskemu štýlu
    Vyskúšajte si pocit pretekov vznášadiel vo Wipeout 2048. Budete sa môcť zúčastniť vôbec prvých majstrovstiev sveta vznášadiel, diel 2048 je totiž datovaný do doby pred pretekmi v ostatných populárnych hrách Wipeout série.
    Populárne preteky Wipeout boli prepracované pre systém PS Vita s jeho intuitívnym ovládaním. Hráči sa budú preplietať ulicami futuristických miest, aby sa umiestnili čo najlepšie a stúpali nahor rebríčkom šampionátu. Vďaka novým multiplayerovým módom a funkcii Crossplay môžu hráči súperiť až v ôsmich ľuďoch súčasne - a to vrátane hráčov na systéme PS3.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry