Dead Space 3 (Limited Edition)
PC

10,50
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21521
  • Limitovaná edícia zaisťuje hráčom prístup k dvom herným balíčkom „First Contact“ (Prvý kontakt) a „Witness the Truth“ (Svedectvo pravdy), z ktorých každý obsahuje vyspelú kombinézu a novú smrtiacu zbraň

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 2,8GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 6800 Ultra / Radeon X1800 XT), 15,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez systém Origin a neustále pripojenie k

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Nové pokračovanie úspešnej série Dead Space s vysoko kvalitným hororovým príbehom, nervy-drásajúcou atmosférou, akčnými súbojmi a vynikajúcim zvukom, vysiela hráča na ďalšie desivé dobrodružstvo.

    Po núdzovom pristátí na nehostinnej planéte Tau Volantis zistí hrdina príbehu Isaac Clarke, že práve tu sa môže ukrývať kľúč k likvidácii hrozby nekromorfov. Počas hľadania odpovedí na otázky sa bude musieť vyrovnávať nielen s mrazivými podmienkami pri teplotách hlboko pod bodom mrazu, ale tiež s vysoko vyvinutými protivníkmi z novej generácie nekromorfov, gigantickými bossmi, a dokonca nepríčetnými a sfanatizovanými ľuďmi.

    Isaac našťastie nie je sám. Kedykoľvek počas akcie sa môže k hráčovi v rámci kooperatívneho režimu pripojiť ďalší hráč na báze systému drop-in/drop-out. V rámci kooperatívnej hry s postavou seržanta Earthgovu Johna Carvera čaká na hráča odhalenie ďalších podrobností príbehu a nové herné funkcie.

    V hre sa budete pohybovať v rozsiahlych vesmírnych priestoroch, úzkych chodbách i v prostredí novej nehostinnej planéty a všade sa stretnete s množstvom prekážok. Hráči, ktorí milujú hranie v temnote, sa môžu tešiť na klasický a originálny štýl série Dead Space. Rovnako tak tí, ktorých baví spoločné hranie, môžu prizvať priateľa v rámci nového kooperatívneho režimu.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel