Harry Potter and The Order of the Phoenix
PSP

12,19
Nákupom získate 0,37 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Kód produktu: 12629
  • Úzky vzťah medzi knihou, filmom a videohrou je v hre Harry Potter and The Order of the Phoenix. Hráči budú môcť detailne preskúmať veľa kľúčových miest v Bradaviciach i mimo neho, ktoré budú zrovnateľné s filmom, zatiaľ čo budú celkom ponorený do napínavého dobrodružstva korešpondujúceho s bohatým príbehom knižnej predlohy.

    Harry nastupuje do piateho ročníku v Bradaviciach a zisťuje, že rada čarodejníkov odmieta stretnutie študentov s diabolským Lordom Voldemorom. Skôr praktikujú taktiku „slepoty“ k správe, že sa Voldemor vrátil. Minister kúziel Kornelius Popletal sa domnieva, že ctihodný riaditeľ školy Albus Brumbál klame ohľadne Voldemorovho návratu, aby podkopal jeho silu. Preto minister povýšil nového učiteľa Obrany proti čiernej mágie a to svoju blízku spolu pracovnicu Dolores Umbridgeovú, ktorej hlavnou úlohou bude pozorovať a strážiť Brumbála, Harryho a ostatných študentov. Profesorka Umbridgeová sa ani nesnaží pripraviť študentov na boj s čiernou mágiou, práve naopak usiluje sa o to, aby sa proti čiernej mágie nemohol nikto brániť a ani ju nevedel používať. Preto vezme Harry so svojimi kamarátmi Hermionou a Ronom situáciu do svojich rúk. V tajnom spolku niekoľkých študentov, ktorý si hovoria Brumbálova armáda, ich Harry učí, ako sa brániť proti čiernej mágií, a pripravuje odvážnych mladých čarodejníkov na neobyčajnú bitku, ktorá na nich čaká.

    Vďaka možnosti hrania za rozmanité postavy, vrátane Harryho Pottera, Brumbála alebo Siriusa Blacka, ponúka hra Harry Potter and The Order of the Phoenix fanúšikom príležitosť k získaniu kúzelnej paličky, preskúmaniu všetkého okolo Bradavíc a prežitia tak jedného roku, ktorý je pre Toho, ktorý prežil, jedným z najviac vzrušujúcich a nebezpečných rokov v živote.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel