Sid Meiers Pirates
PSP

44,99
Nákupom získate 0,90 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Kód produktu: 12533
  • Nový príbeh vychádzajúci z pôvodného zábavného konceptu!; Nelineárny príbeh, s množstvom úloh, každé rozhodnutie otvára nové cesty a zatvára iné.; S následkami svojich činov sa budete musieť stretnúť po celom hernom svete; Môžete veliť a prepadať 27 rôznych typov lodí plných diel, gulí, strelného prachu a ďalších výbav; bojujte s rôznymi typmi nepriateľov, obchodníkov alebo armádou, s inými pirátmi či šľachticmi; taste zbrane - alebo sa chopte čohokoľvek čo máte po ruke a čeľte protivníkom v boji muž proti mužovi; zúčastnite sa námorných bitiek proti osamelým lodiam i konvojom
    Vžite sa úlohy Pirátskeho kapitána riadiaceho v 17. storočí vo vodách Karibského mora a vydobýjajte si miesto najslávnejšieho a najobávanejšieho piráta histórie. Otestujte svoje schopnosti brázdením morí a prepadávaním lodí a prístavov. Paľte delové salvy alebo zahákujte nepriateľskú loď a ukoristite cenný lup.
    Spolu s vašou povesťou sa budú zvyšovať i schopnosti a počet vašich námorníkov. Stretnete množstvo zaujímavých a nebezpečných postáv, budete riešiť záhady a "kuť" silné spojenectvá!

    Nová verzia pirátov nadväzuje na skvelú hrateľnosť a jednoduché ovládanie a pridáva ďalšie možnosti v bitkách a množstvo ciest, ktorých keď sa dožijete, tak sa dožijete aj šťastného blahobytného dôchodku. Tieto prednosti robia z Pirátov jednu z najočakávanejších hier tohto žánru!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel