Tony Hawks Project 8
PSP

60,99
Nákupom získate 0,61 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Skateboard
Kód produktu: 12204
  • Najrealistickejší skateboardisti na trhu.; Nový systém pádov zo skejtu.; Získavanie publika.; Nastavené rampy a zábradlia umiestnené priamo do mapy.; Video a fotografické úlohy.; Obraz v obraze.
    Ďalší diel nekončiacej populárnej série, ktorý okrem nového audiovizuálneho spracovania ponúka i sadu nových herných módov a prvkov. Základ je však rovnaký ako v predošlých Tony Hawk's tituloch. V hlavnom story móde sa snažíte o to, aby sa z vás stal profesionálny skateboardista.

    Pomáhať vám v tom bude set podľa skutočných osôb vytvorených profesionálov vrátane Tony Hawka, ktorý vám ukáže nové triky i spôsoby k dosiahnutiu skrytých miest. K hlavným zmenám, respektíve novinkám oproti predošlým dielom v sérií patrí implementácia fyziky, čo platí hlavne pre pády, ktoré môžete kontrolovať a zmierniť tím prípadné zranenia, alebo poškodenie skejtu.

    Samozrejmosťou sú aj motion capture technológie ako aj reálne pohyby všetkých postáv i pri tých najkrkolomnejších. K ďalším novinkám patrí možnosť umiestňovať po meste nové rampy pre rôzne série trikov, alebo k dosiahnutie skrytých oblastí. Vôbec prvý raz v sérií hrajú svoju úlohu i diváci, u nich si svojimi výkonmi budete musieť získavať rešpekt. Keď pred nimi prevediete špeciálne triky, budete odmenený potleskom. V prípade, že si pred publikom vymlátite ciferník, ocenia vás smiechom a vypískaním.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel