Professor Layton and the Curious Village
NDS

34,60
Nákupom získate 0,35 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20056
  • Vítajte v Saint-Mystère, tajuplnej dedinke plnej hlavolamov, prapodivností a divných týpkov. S profesorom Laytonom sa ponoríte do pútavého príbehu, v ktorom priebehu budete musieť vyriešiť viac než 130 hlavolamov – od logických úloh po vtipné otázky.

    Vkĺznite do úlohy podivného profesora Laytona a jeho mladého pomocníka Luka – a budete sa dostávať do stále tajuplnejšieho príbehu. Vaše misie: Musíte nájsť zmiznuté Zlaté jablko, ktoré odkázal zosnulý bohatý barón Augustus Reinhold svojím pozostalým. Avšak predtým musíte najprv vyriešiť množstvo záhadných udalostí (vrátane neočakávaného úmrtia ďalšieho člena barónovej rodiny), sledovať stopy a zodpovedať komplikované otázky. Plne animované scény v kvalite kreslených filmov vás budú sprevádzať od jednej stopy ku druhej.

    Okrem radu úloh v hlavnom móde sa môžete zúčastniť vedľajších misií, ktoré posilnia vaše mozgové závity. Pritom budete neustále narážať na podivné predmety, ako sú časti strojov, nábytok alebo fragmenty obrazov, ktoré nájdu využitie v ďalších objavených minihrách. A až dosiahnete svoj cieľ a nájdete Zlaté jablko, nebudete musieť profesora Laytona a tajuplnú dedinku tak rýchlo opustiť. Pretože každý týždeň si môžete cez Nintendo Wi-Fi Connection stiahnuť nové hlavolamy a hádanky.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel