Battlefield: Hardline EN
X360

13,60
Nákupom získate 0,54 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Taktické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 27605
  • Režim hry pre viacerých hráčov v štýle série Battlefield

    – Typická rôznorodosť, skvelá atmosféra a strategický systém tímovej hry značky Battlefield vstupujú na novú pôdu drsného i príťažlivého sveta, kde polícia vedie bitky so zločincami; Dramatický režim pre jedného hráča – Mnohonásobne ocenené vývojové štúdio Visceral, ktoré má na konte sériu Dead Space™, prestavuje v hre Battlefield: Hardline inovatívny dramatický príbeh v štýle moderných televíznych kriminálok; Deštrukcia centra mesta – Vystrieľajte podzemnú farmu, vyhoďte do povetria bankový trezor, alebo premeňte autosalón v Los Angeles v hromadu trosiek. Pestré lokality mestského prostredia sú moderné, sexy a umožňujú rozsiahlu deštrukciu; Technické hračky a zbrane – Hrajte s obrovským arzenálom zbraní určených primárne pre armádu a ďalším vybavením, ako sú brokovnice so skrátenými hlavňami, kladky alebo lezecké háky. Toto špeciálne vybavenie je možné použiť kdekoľvek na všetkých mapách, čo prispieva k chaosu a nepredvídateľnosti priebehu boja; Chaos na cestách i vo vzduchu – Pošlite vzduchom posily svojmu tímu na druhom konci mapy, zničte protivníkov agresívnym zásahom na ceste, alebo utečte s korisťou policajtom na motorke. Hra v podzemných i vzdušných dopravných prostriedkoch je v Battlefield: Hardline rýchla, divoká a hlavne neobohraná.

    V hre Battlefield: Hardline si splníte svoj sen v úlohe policajta, alebo zločinca. Tento akčný titul je kombináciou intenzívneho systému hry pre viacerých hráčov, známeho zo série Battlefield a emotívneho príbehu, ktorý sa svojim štýlom blíži moderným televíznym kriminálkam.

    V dramatickej kampani pre jedného hráča sa ujmete úlohy mladého detektíva Nicka Mendozu, ktorý sa vydáva do súkromnej bitky naprieč celou krajinou s cieľom pomstiť sa za zradu bývalým kolegom.

    V nových režimoch pre viacerých hráčov, ako sú napríklad Lúpež (Heist) alebo Rescue (Záchrana), je vašou úlohou chytať kriminálnikov, vykrádať sejfy a zachraňovať rukojemníkov podľa toho, na ktorej strane zákona stojíte. Vitajte na svojom novom ihrisku.

    *Vyžaduje inštaláciu (3,5 GB) na interný HDD konzole. Pozor, niektoré verzie konzol (4GB) nemajú interný disk - je nutné ho dokúpiť zvlášť.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel