Borderlands Collection (1 + 2)
X360

12,19
Nákupom získate 0,10 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Štítky: Xbox One kompatibilné
Kód produktu: 20631
  • Balení obsahuje hru Borderlands a Borderlands 2

    Zvoľte si z veľkého množstva zbraní, každá so špeciálnymi vlastnosťami, rovnako ako so zbraňami hromadného ničenia; Kooperatívny multiplayer hráča odmeňuje za využívania strategických možností a premyslenejších taktických manévrov; Hráči získavajú skúsenosti a dosahujú zdatnosť v bojoch s nepriateľmi; Ujmite sa volantu futuristických vozidiel a bojujte s nepriateľmi auto na auto, s prepracovaným modelom poškodenia a s veľkolepými explóziami

    Borderlands:

    Akčné sci-fi RPG kombinuje to najlepšie zo strielačiek z vlastného pohľadu s možnosťou upraviť si hlavného hrdinu podľa svojich predstáv. Okrem toho hráč si sadne do futuristických vozidiel a bude sa preháňať po rozľahlých planinách ako v závodnej hre. Príbeh je zasadený do post-apokalyptického prostredia podobného z filmu Mad Max, kde platí jediné právo - zabiješ, alebo budeš zabitý. Dej sa odohráva na vzdialenej planéte Pandora, až na samom konci galaxie. Tam sa ľudia vydali pre nové zdroje, ale tie boli nakoniec menšie, než si predstavovali. A ako na potvoru sa na planéte prebudia spiaci votrelci a príšery.

    Borderlands 2: Veľkolepé pokračovanie jednej z najlepších akčných strielačiek s prvkami RPG, ktorá dokázala poraziť i legendárny Fallout. Borderlands 2 obsahuje nové postavy, schopnosti, prostredie, nepriateľov, zbrane a vybavenie, ktoré prichádza spoločne s ambiciózne rozprávaním príbehom. Rovnako ako v prvom diele, možno hrať v kooperácii až v 4 hráčoch naraz, čomu sú prispôsobené i vozidlá.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel