LEGO Star Wars: The Complete Saga
WII

48,99
Nákupom získate 1,96 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Sci-Fi
Kód produktu: 13367
  • Vyriešte puzzle hádanky, ktoré povzbudzujú kreatívne myslenie, s využitím tímovej práce a jedinečných budovacích situácií.; Pribúdajú nové úrovne, nové postavy a nové featurky, ktoré prispievajú k zábave, kreativite a inteligentnému humoru.; Nové úrovne, ako Episode II, nikdy neobsahovali bleskové prenasledovanie nájomného vraha Zama Wessella ďalej uzavierajúci celý príbeh Star Wars.; Nové hrateľné postavy ako Watto, Zam Wessell, Boss Nass a ďalší rozširujú celkový počet na 160. Vylepšený Character Customizer po prvýkrát obsahuje všetky postavy z predošlej trilógie.; Po prvýkrát môže každá postava z predošlej trilógie stavať a zároveň používať stroje, ktoré vytvorí.; Vstupy Wii citlivé na pohyb vám poskytnú nové úžasné spôsoby ovládanie vašich LEGO Star Wars postáv.

    Kompilácia dvoch úspešných LEGO Star Wars titulov, v ktorej rámci sa tešte na humorné dobrodružstvá s celou radou scénok zo všetkých šiestich SW filmov. Na základnej hrateľnosti sa nič nemení a opäť teda ide o kombináciu akcie a ľahkých puzzlov s hromadou humoru a známymi postavami, ktoré sú spracované pomocou LEGO kociek.

    Medzi novinky patria nové úrovne (napr. naháňanie Zam Wessella z Episode II), nové hrateľné postavy (Watto, Zam Wessell, Boss Nass a ďalšie), vylepšený nástroj pre tvorbu a úpravu postáv, Jedi sily, nový herný mód Challenge, prepracované úrovne Mos Espa Podrace a Gunship Cavalry umožňujúce voľné použitie dopravných prostriedkov a 10 bonusových Bounty Hunter misií.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack