Call of Duty: Modern Warfare Trilogy
X360

28,30
Nákupom získate 0,23 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24610
  • Call of Duty 4: Modern Warfare

    Ďalší diel úspešnej FPS, ktorá sa tento krát presúva do súčasnosti a ponúkne tak bohatý arzenál najmodernejších a najsilnejších zbraní, s nimi sa budete pokúšať riešiť celú radu situácií v bojových zónach po celom svete.

    V priebehu hlavnej kampane sa dostanete do rady dramatických akčných momentov a neustále sa budete ocitať v zaujímavých a hlavne nových situáciách. V jednu chvíľu sa tak z vás stane sniper hlboko za nepriateľskou líniou, v ďalšej chvíli zas podniknete frontálny útok po slnení helikoptéry BlackHawk a príde i na letecké útoky proti nepriateľom tisícky metrov nad zemou.

    Call of Duty: Modern Warfare 2
    Pokračovanie 4. dielu série z dôb moderného vojenstva, kde sa opäť pozriete na stredný východ v úlohe amerického mariňáka. V hre sa dočkáte množstva starých dobrých zbraní, vrátane M16 alebo M40, ale tiež nových, ako odstrelovačky SR25M alebo L85A2.

    Nový nadväzujúci príbeh je omnoho viac zahalený tajomstvom a úmysly hlavného zloducha Makarova nebudú známe takmer do konca hry. Presne ako v skutočnosti, budete teda často posielaní na miesto určenia bez dôležitých informácií, prípadne s úplne skreslenou predstavou a až na mieste vám dôjde skutočná realita. Potešujúcou správou je, že sa z prvého dielu vracia celá rada postáv na čele s kapitánom MacTavishom a.k.a. Soapom. Prenikanie do hry je tak o určite príjemnejšie.

    Call of Duty: Modern Warfare 3
    Príbeh Modern Warfare 3 priamo nadväzuje na záver druhého dielu, kde bola odpálená atómová nálož, ktorá vyradila z prevádzky všetky elektronické zariadenia. Dejiskom sa tento krát stáva mestské prostredie podobné tomu z minulého dielu. Po uliciach a v hustej zástavbe sa do bojovania zapoja tanky, alebo iné vojenské vozidlá. Bojovať sa bude na rozľahlejších mapách so zničiteľným prostredím.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack