Fuse
PS3

3,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15515
  • Tímová spolupráca – V priebehu boja sa môžete prepínať medzi všetkými štyrmi agentmi jednotky Overstrike pomocou funkcie LEAP, ku kombinovaniu ich zbraní a špeciálnych schopností s devastačným účinkom. Vďaka taktickej spolupráci môžete efektívne plniť úlohy a likvidovať protivníkov a za to zbierať Fuse points pre získanie skvelých vylepšení; Tajná mimozemská technológia – Mimozemský zdroj energie nestáleho zloženia, známy pod názvom Fuse, dokáže účinne premeniť nerastné suroviny pozemského pôvodu s katastrofickými následkami. Ktokoľvek ho ovláda, má v rukách obrovskú moc; Experimentálne zbrane – Príslušníci jednotky Overstrike 9 majú špeciálne modifikovateľné zbrane na báze technológie Fuse – skombinujte ich silu, aktivujte fúziu a znásobte ich účinok; Rôzne triedy agentov – Každého agenta Overstrike 9 môžete rozvíjať a vylepšovať rozličnými spôsobmi. Objavte všetky možnosti unikátnych kombinácií štýlu hry a kooperácie v úlohách nezastaviteľného Daltona Brooksa, majstrovskej infiltrátorky Nayi Deverauxovej, špičkového odstreľovača Jacoba Kimbla a skúsenej medičky Isabelle Sinclairovej.
    Čo sa stane, keď ľudia získajú prístup k vysoko účinnej mimozemskej technológii, ktorá sa im nikdy nemala dostať do rúk? Keď sa nestály energetický zdroj s názvom Fuse ocitne v nepovolaných rukách, CIA povolá elitný tím Overstrike 9 k jeho nájdeniu a získaniu. Spoločne až s tromi priateľmi sa pustite do tímovej kooperatívnej akcie s cieľom zlikvidovať polovojenské oddiely medzinárodnej korporácie, ktorá stojí za touto krádežou.

    Pritom budete môcť využívať smrtiace tímové taktiky, ničivých koordinovaných útokov a doposiaľ neznáme vyspelé zbrane a technické zariadenia. Pomocou unikátnej funkcie LEAP sa môžete okamžite prepínať medzi jednotlivými agentmi v priebehu boja a využívať tak výhody ich jedinečnej výstroje a výzbroje. Aby sa globálne preteky v zbrojení nevymkli kontrole, budete musieť čo najefektívnejšie využiť schopnosti a palebnú silu priateľov v úlohách spolubojovníkov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel