Gears of War: Judgment EN + Gears of War EN
X360

10,50
Nákupom získate 0,08 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20672
  • Gears of War: Judgment EN
    Ďalším titulom zo série Gears of War, ktorý vás však zavedie do doby pred udalosťami z trilógie, konkrétne do toho šialenstva, ktoré nastalo krátko po Emergence Day. Spolu s Kilo Squad a jeho členmi Damonom Braidom a Augustusom "The Cole Train" Coleom, sa vydáte zachrániť mesto Halvo Bay pred nezastaviteľným nepriateľom v doposiaľ najintenzívnejšej hre z Gears of War univerza.

    Balenie hry obsahuje okrem DVD s hrou tiež kľúč pre stiahnutie prvného dielu Gears of War EN
    Third-person taktická akcia od Epic Games (tvorca série Unreal), ktorá hráča uvedie do úlohy Marcusa Fenixa, ktorý spolu s členmi svojej špeciálnej jednotky bojuje za budúcnosť ľudstva proti odporným kreatúram patriacim k odpornej rase nazývanej Locust Horde.

    Marcus bol hrdina, ale tie časy už sú dávno preč. Boj za prežitie ľudstva je tak zároveň jeho osobnou cestou. Na jej konci na neho čaká vykúpenie. Gears of War údajne ponúka príbeh plný emotívnych i dramatických situácií. Jeho dopad je zvýraznený dokonalým audiovizuálnym spracovaním, ktoré má na svedomí použitie Unreal 3 Engine technológie a hardware konzoly Xbox 360.

    Okrem kvalitnej grafiky a dabingu môžete očakávať aj engine hollywoodskych kvalít a množstvo doposiaľ nevidených efektov. Čo sa konceptu hry týka, je Gears of War taktická akcia, kde je potrebné vo všetkých single i multiplayer módoch spolupracovať s ďalšími členmi svojej jednotky a je jedno či sú ovládaní živými hráčmi, alebo inteligentnými AI. Nie je treba zdôrazňovať, že Gears of War ponúka reálnu fyziku, interaktívne prostredie, široký arzenál futuristických zbraní i ovládateľnych bojových prostriedkov, synchronizácii pohybov tváre, hovorených slov, kopec multiplayer módov, podporu podrobných štatistík skrz Xbox Live a aj možnosť riešiť situácie rôznymi spôsobmi.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel