Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
X360

(1x)
36,99
Nákupom získate 1,48 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18145
  • Metal Gear Solid V: Ground Zeroes je prológom k Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a odohráva sa rok po udalostiach z Metal Gear Solid: Peace Walker. V hre preberáte kontrolu nad legendárnym vojakom s menom Snake (aka Big Boss) a vašou úlohou je infiltrovať Camp Omega, kde sú ako rukojemníci držaní Paz a Chico. Títo rukojemníci vedia kľúčové informácie týkajúce sa Snakea a jeho tajnej súkromej vojenskej organizácie, a tak Snake a jeho spojenec Kaz Miller musia spraviť všetko preto, aby nedošlo k jej odhaleniu. Ground Zeroes rozpráva príbeh o oslobodení a následnom konflikte, ktorý viedol až k začiatkom The Phantom Pain. Ground Zeroes tiež predstavuje most medzi predošlými dielmi Metal Gear Solid titulov, vďaka čomu máte možnosť lepšie pochopiť rozsiahly otvorený svet Metal Gear Solid.

    Výkon vďaka FOX Engine - Ground Zeroes po prvýkrát využíva súkromný FOX Engine od Kojima Productions, skutočný engine novej generácie, ktorý predstavuje revolúcii v Metal Gear Solid sérii.

    Koncepcia otvoreného sveta - Prvý diel v sérii Metal Gear Solid, ktorý ponúka otvorený svet a úplnú voľnosť pri hraní. Máte tak možnosť vybrať si, akým spôsobom budete misie plniť.

    Nespútané zakrádanie sa - Predstavte si klasickú hrateľnosť Metal Gear, ale bez všetkých obmedzení a hraníc. Využívajte ako zbraň svoju inteligenciu a vytvorte stratégie, vďaka ktorým môžete prejsť celými misiami bez povšimnutia, alebo si svoju cestu vybojujte olovom. Voľba je len na vás.

    Množstvo misií a úloh - Okrem hlavného príbehu máte možnosť splniť tiež množstvo vedľajších misií, ktoré idú od taktických akcií cez vzdušné nálety, až po skrývacie misie, ktoré určite prekvapia.

    Upravený interface - Ground Zeroes využíva čisté herné rozhranie, ktoré zobrazuje minimálne množstvo prvkov, vďaka čomu máte možnosť si užiť intenzívnejší herný zážitok a viac zobrazení.

    Rôzne nastavenia počasia - Hra si vás preverí v rôznych časoch a v rôznom počasí, ktoré budú dôležité i v The Phantom Pain. Využite nočné podmienky vo svoj prospech, alebo zlé počasie ako súčasť svojej stratégie.

    *Vyžaduje inštaláciu (2 GB) na internom HDD konzoly. Pozor, niektoré verzie konzol (4GB) nemajú interný disk - je nutné ho dokúpiť zvlášť.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • + ruznoroda hratelnost
    • + animace
    • + technicke spracovani jako celek
    • + wagner ve walkmanu
    • - tristni delka hry
    • + zbliska nejsou textury nic moc

    čekalisme prolog dostali jsme jen demo bezmala za 1000 kč

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz