Middle-earth: Shadow of Mordor
X360

(2x)
20,99
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18117
  • Vypustite silu prízraku - Hráč využíva Silu prízraku pre vykonávanie svojej pomsty a to ako v brutálnych súbojoch nablízko, zo zálohy, tak i pri zakrádaní sa; Ovládnite svojich nepriateľov - Pozrite sa na svet ako Prízrak a odhaľte detaily o každom nepriateľovi. Každý nepriateľ je unikátny; všetci majú svoju osobnosť, pamäť a vlastnosti, ktoré hráč študuje a na základe toho s nimi potom manipuluje; Podrobte si Mordor - Hráč má tu moc obrátiť nepriateľa jedného proti druhému. Nepriatelia pre neho budú vraždiť, ničiť, špehovať, alebo sa pre neho obetujú. Vďaka systému Nemesis, ktorý sleduje hráčove rozhodovanie, je každý nepriateľ, s ktorým sa stretne, iný. Na základe týchto stretnutí si každý môže vytvoriť svojho úhlavného nepriateľa; Nový príbeh zasadený do Stredozeme - Dej sa odohráva medzi Hobitom a trilógiou Pán Prsteňov. Dozviete sa niečo o pôvode Prsteňa a stanete sa najobávanejším bojovníkom Mordoru; S každým zabitím sa vaše schopnosti zlepšujú - Zlepšujte svoje vlastnosti, schopnosti a vylepšujte zbrane, až se stanete legendou! Slúži k tomu systém rún, ktoré sa vytvárajú na základe hráčovej stratégie a jeho unikátnych nepriateľov

    Middle-earth: Shadow of Mordor prináša dynamické herné prostredie, kde hráč rozvíja svoj osobný plán pomsty a tým si postupne podmaňuje celý Mordor. Hra začína v noci Souronovho návratu do Mordoru, kedy jeho Čierni kapitáni brutálne popravia hraničiara od Čiernej brány. Hráč sa stane Talionom, hraničiarom, ktorý prišiel o svoju rodinu a všetko, čo mu bolo drahé. Hraničiarom, ktorý je oživený Duchom pomsty. V priebehu svojej cesty za pomstou potom odkrýva tajomstvo Ducha, ktorý ho ovláda a objavuje pôvod známych prsteňov.

    Nový príbeh je zasadený medzi udalosti z Hobita a Pána Prsteňov. Middle-earth: Shadow of Mordor a systém Nemesis predstavujú herný svet novej generácie. Každý nepriateľ, ktorému hráč čelí, je unikát. Nepriatelia sa od seba odlišujú svojou osobnosťou, majú svoje silné i slabé stránky. Nepriatelia sa ďalej rozvíjajú s každým stretnutím s hráčom a tak sa z nich stávajú jeho úhlavným nepriateľom, ktorý v každom súboji volí inú stratégiu boja.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (2)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • I přes retardované nepřátelé a grafiku doslova k blití (u 360 verze) je to zábavná hra. Nemesis systém tu funguje. A jestli je oproti ostatním verzím ořezaný tak jelikož nemám možnost srovnání tak nedokážu odhadnout jak moc. Animace postav a celkové pohyby a souboje jsou vydařené. Orkové vypadají graficky docela dobře a jsou poměrně rozmanitý. (Narozdíl od odfláknuté mapy) Zabíjení kapitánů je zábava. Hra běží poměrně plynule. Nic méně co se grafiky a plynulosti hry týče by se Shadow of Mordor měl hodně co učit od AC 3 který je na xbox 360 asi nejlépe graficky a plynulostí optimalizovaná hra.
    • Grafika na xbox 360 ořezaná na minimum.... Textury rozmazané a načítají se těsně před vámi. A celkově bych grafiku nazval ostudou. Trocha bugů hlavně zvukových kdy slyšíte nepřátelé stále mluvit i tam kde nejsou apd. A extrémě natuplá umělá inteligence. (Takhle blbé a nepozorné nepřátelé jsem nezažil snad ani na 10 let starých hrách) Když se přikrčíte je to jako by ste se stali neviditelný. Zabíjíte orky stojící vedle sebe a ani si toho nevšimnou. Já takhle vykosil celou pevnost bez alarmu a to sem se vubec neskovával jen přebíhal přikrčený od jednoho k druhému a vraždil. (Trapas) A poslední - neustálé loadingy. Kdykoliv se podíváte na mapu nebo na šachovnici Sauronovi armády čeká vás při návratu 10s loading. (A to mám hru nainstalovanou) ps. Hraju ještě na stařičké verzi xboxu ale pochybuji že to má nějáký vliv na rychlost loadingu :-P

    Nejdřív vás to naštve.... Ale pak to stejně musíte hrát a bude vás to bavit.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • ! Jen verze Xbox360 !
    • +Zábava,zabíjení skřetů.
    • +Značka hry.
    • +Perfektní nápad na hru.
    • -Grafika,textury,hud.
    • -Hrůza hrůz.

    Zase hra která je tvořená na novou generaci konzolí,na X360 stáhly grafiku a vše na minimum a vypadá to hůř jak z PS2. Věřím že na nové konzole to bude bomba hra,ale na ty staré děs a hrůza.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz