Pay Day 2
X360

20,99
Nákupom získate 0,42 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Mafiánske
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17878
  • Akciou nabitá kooperatívna strielačka z prostredia veľkých lúpeží, až pre štyroch hráčov, v ktorej si hráči opäť nasadia masky gangu z pôvodnej hry Payday – Dallasa, Hoxtona, Wolfa a Chainsa. Nová sieť CrimeNet ponúka širokú škálu dynamických zmlúv; hráči si môžu vybrať misie od drobných prepadnutí minimarketov či únosov, až po cyberzločiny alebo vybielenie bankového trezoru. S postupom času sa kšefty stávajú väčšími, lepšími a výnosnejšími. Vedľa zarábania peňazí a budovaní reputácie legendárnych zločincov, hra prináša nové možnosti úpravy postáv a systém výroby predmetov, ktorý gangu umožňuje upraviť si vlastné zbrane a vybavenie.

    V databáze dynamických zmlúv si hráči môžu vyberať z dostupných kšeftov tak, že sa spoja s miestnymi kontaktmi, ako napríklad Ukrajincom Vladom, podozdrivým politikom Elephantom a mexickým pašerákom drog Hektorom. Každý z nich má na mysli vlastní ciele a len tie najlepšie záujmy. V sieti CRIMENET nájdete tucty rôznych napínavých kšeftov a postupne sa v hre objavia ďalšie kontakty s novými dostupnými kšeftami. V neskorších fázach hry sa gangstri môžu rozvíjať v štyroch špeciálnych profesiách – Zločinecký génius, Bitkár, Duch a Technik. Každá z nich obsahuje košatý strom schopností a vybavení, ktoré vám umožnia upraviť si hrateľnosť podľa svojho. Môžete ich nielen dotiahnuť k dokonalosti, ale tiež ich i kombinovať, a vytvoriť tak perfektného lupiča.

    Po úspešnom vlámaní hráči získajú vzácne a mocné nové vybavenie, ako napríklad masky, úpravy zbraní a masiek a množstvo ďalších doplnkov.

    Nový arzenál seriózneho lupiča obsahuje všetko od odstreľovacích a útočných pušiek, po kompaktný PDW a samopaly. Ako náhle si hráči vyberú svoju obľúbenú hračku, môžu ju upraviť pomocou optiky, tlmičov, rukovätí, zameriavačov, hlavní, rámov a zásobníkov – to všetko bude mať vplyv na výkon zbrane.

    Pred každým kšeftom je možné si kúpiť sadu zvláštnych bonusov, ktoré môžu vlámanie úplne zmeniť či vylepšiť. Ako napríklad rýchlejší únikový voz, mapy alebo pomoc z vnútra.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz