Rise of the Tomb Raider
X360

28,99
Nákupom získate 0,87 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS, 2D adventúra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19894
Hra je tiež dostupná pre:  PS4
  • Smrtiace hrobky – preskúmajte rozľahlé starobylé priestory prešpikované smrtiacimi pascami, riešte zaujímavé hlavolamy s využitím prvkov v prostredí a lúštite starobylé texty; Žena vs. Divočina – Podmaňte si svet, ktorý si zúrivo chráni svoje tajomstvá, prekonajte drsné prostredie, čeľte nebezpečnej zvery a skúmajte rozľahlé interaktívne prostredie; Partizánsky boj – Využite prostredie pre svoj prospech, šplhajte po stromoch a potápajte sa pod vodu, aby ste nepriateľom unikli, alebo ich zneškodnili. Upravte si Larinu výstroj, zbrane a muníciu, aby vyhovovala vášmu štýlu hry.

    Lara Croft vyráža na svoju prvú veľkou výpravu. Po všetkom, čo si zažila v minulej časti, sa z nej stáva tá Lara Croft, ktorú všetci dobre poznáme.

    Pripravte sa na dych-berúce výpravné dobrodružstvo, ktoré vás privedie na neuveriteľné miesta, kde budete musieť využiť nielen vašu schopnosť prežiť, ale tiež premýšľať.

    ŽENA VS. DIVOČINA
    Vo svete, ktorý sa za každú cenu snaží udržať svoje tajomstvá, nebude pre Laru nič jednoduché. Od oslepujúcich snehových búrok, cez nebezpečných a hladných divokých predátorov, na každom jej kroku striehne nebezpečenstvo. Dokážete ju udržať nažive v takto náročných podmienkach?

    VIAC HROBIEK A HÁDANIEK
    V minulej časti vám mohli trochu chýbať. Tu však nájdete množstvo zabudnutých hrobiek, od zamrznutej sibírskej divočiny, po skalnaté vrchy Sýrie. Každá nebezpečnejšia a krajšia než tá druhá. Čaká na vás tiež podstatne viac hádaniek, ktoré budú čím ďalej tým zložitejšie.

    UNIVERZÁLNY BOJOVNÍK
    Pre prežitie na takto nebezpečných miestach to bude chcieť poriadnu dávku odvahy a chytrosti. Samozrejme, Lara má so sebou aj tentokrát svoj verný luk a šípy, ale s tým si určite nevystačí. Pre svoj prospech bude musieť využiť tiež okolité prostredie, ako napríklad šplhanie po stromoch, potápanie, alebo vytváranie výbušnín zo všetkého, čo jej padne pod ruku.

    FANTASTICKÉ SPRACOVANIE
    Aj tentokrát vás čaká ohromujúca grafika a scenérie, z ktorých vám oči vypadnú. Zmeny počasia v reálnom čase, neuveriteľne realistické oblečenie a prirodzený pohyb a samozrejme prestrihové scény v nekompromisnej filmovej kvalite.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz