Železnice v4.0 CZ
PC

20,99
Nákupom získate 0,42 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Vlaky
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 13089
  • Majte celý svet železníc vo svojich rukách!
    Rýchly a jednoduchý štart vďaka hotovým projektom. Spustite svoje vlastné trate ihneď.; Vysoko presný 2D Design Editor pre tvorbu vlastných obľúbených tratí.; Detailná 3D simulácia sveta železnice so širokými možnosťami nastavení a úprav.; Dynamické počasie v reálnom čase s plynulým striedaním dňa a noci a efekty ako dym, hmla, dážď a sneh.; 40 mobilných a 40 pevných kamier, ktoré vám poskytnú rôzne priblíženie a uhly pohľadov.; Tvorte svoje vlastné trate pomocou mnohých typov traťových výhybok, spojok, nastavenia signalizácie a rozmanitých možností nádražných systémov.; Komplexný jazdný systém – vytvorený a fungujúci v reálnom (hernom) čase.; Sledovanie stavu a rýchlosti.; Rozšírená databáza modelov s novými objektmi a textúrami terénu vo vysokom rozlíšení.; Fantastická knižnica tratí – ďalších viac ako 500 objektov si môžete dokúpiť, kedykoľvek budete chcieť.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 1,2GHz, pamäť 256MB RAM, 0,4GB voľno na disku, 8x CDROM, grafická karta kompatibilná s DirectX a podporou Shader 1.1 (Geforce 3 a vyššia).

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory
    Ideálny nástroj pre strhujúci a silný zážitok v realistickom 3D prostredí – s plynulým striedaním dňa a noci a premenlivým počasím. Čakajú na vás vlakové súpravy, voľné definovateľné trasy, celé mestá s električkami, autami a naozaj komplexný signalizačný systém.

    V hre nájdete mnoho medzinárodných traťových doplnkov, lokomotív, signalizácií, budov, prídavných prvkov do krajiny a ďalšie doplnky sú vám k dispozícií na oficiálnych stránkach.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam