Worms Collection
X360

28,99
Nákupom získate 0,87 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17408
  • 3 Worms hry + 6 dodatočných balíčkov v jednom balení
    Worms HD (3D)
    Worms 3D sú ďalšou perlou zo série Worms, ktorých sa vo svete predalo cez 7 miliónov kusov. I v treťom rozmere budú vsádzať na prepracovaný kolový takticko-akčný systém s množstvom bizarných a účinných zbraní a nebudú chýbať ani populárne komické hlášky a gestá.

    Worms Armagedon (2D)
    Vstúpte do bizarného a fantastického kresleného sveta Worms 2. Zničte vašich nepriateľov v hre, plnej zákerných červíkov. Worms 2 obsahuje internetovú hru a viac zbraní, než si vôbec dokážete predstaviť. Pomstite sa nepriateľom jednou zo širokej ponuky ničivých a šialených zbraní - odstreľte nepriateľských červíkov až do stratosféry. Je čas otvoriť plechovku s červíkmi. Je najväčšia. Je najlepšia. A je plná lahôdok. Či už je to hra jedného hráča, hra viacerých hráčov, alebo internetová hra, všetky sú plné funkcií a herných módov. Čaká vás dokonalá zábava v najlepšej červíkovej hre, aká kedy existovala.

    Worms Ultimate Mayhem (3D)
    Čaká vás viac než 70 misií a súbojov pre jedného hráča, online i lokálny multiplayer až pre 4 účastníkov, päť režimov pre viacerých hráčov, úspechy a trofeje, veľa možností, ako si upraviť červíkov i zbrane, a samozrejme tiež prostredie, ktoré je možné celé zničiť. Starostlivo si naplánujte bitky a prebojujte sa všetkými misiami z „Worms 3D“ a z „Worms 4: Totální nářez“ – jedná sa o dve hry v jednom. Sú však obohatené o plné HD rozlíšenie, herné vylepšenia a ďalší bonusový obsah. Jedná sa o najlepšiu kolekciu 3D „červíkov“.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel