Aliens: Fireteam Elite CZ
XBOX

36,70
Nákupom získate 0,73 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Sci-Fi, TPS, Multiplayer, Survival, Kooperatívne, votrelec
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 38071
Hra je tiež dostupná pre:  PS5
  • Aliens: Fireteam Elite využíva Smart Delivery technológiu - kúpte si hru iba raz a hrajte ju na Xbox One alebo vo vylepšenej verzii na Xbox Series X.

    Rok 2202. Záhadný núdzový signál presmeruje vašu údernú jednotku mariňákov na LV-895 vo vonkajších kolóniách, kde na váš príchod čakajú smrtiace légie xenomorfov, ukryté korporátne tajomstvo a prastaré mimozemskej trosky. Aliens: Fireteam Elite je kooperatívna strieľačka z pohľadu tretej osoby zasiahnutá do ikonického sveta Votrelca. Váš úderný tím zocelených mariňákov sa ocitá v zúfalom boji, kedy sa snažia zažehnať hrozbu vyvíjajúcich sa xenomorfov.


    DOKONALÝ LOV
    Zohrajte kľúčovú úlohu v epických udalostiach, ktoré sa odohrávajú 23 rokov po pôvodnej trilógii Votrelca, ako koloniálny mariňák na palube UAS Endeavor, kde bojujete proti desivej hrozbe xenomorfov. Strhujúca grafika, ikonckí nepriatelia, realistické prostredie, silné zbrane, futuristické vybavenie a desivé zvuky, v kombinácii s novými príbehovými linkami v rade znovuhrateľných kampaní, to všetko rozširuje príbeh úspešných filmov.

    Aliens: Fireteam Elite CZ (PS4)
    PREŽITE HNIEZDO
    Čeľte obrovskej presile proti viac než 20 druhov nepriateľov vrátane 11 rôznych xenomorfov v rámci evolučnej škály od facehuggerov po Praetorian, z ktorých každý má vlastnú inteligenciu a dokáže prepadnúť, prekabátiť a zlikvidovať zraniteľných mariňákov. Využívajte krytie a osvojte si tímovú stratégiu, aby ste prežili mimozemské hrozby, zatiaľ čo sa na váš úderný tím budú valiť zo všetkých strán, budú vyliezať z dverí a ventiláciou, liezť po stenách a stropoch a útočiť z temnoty s nevídanou divokosťou.

    Aliens: Fireteam Elite CZ (PS4)
    PRISPÔSOBTE SI ÚDERNÝ TÍM
    Vyberte si z piatich jedinečných tried - strelec, demolačný expert, techník, doktor a prieskumník - z ktorých každá má vlastné špeciálne schopnosti a perky. Využite rozsiahly arzenál viac než 30 zbraní a 70 doplnkov v snahe zlikvidovať hrozbu Votrelcov. Inovatívna tabuľka perky upravuje a vylepšuje vaše schopnosti, zatiaľ čo jedinečný systém kariet výziev mení prístup ku každej misii v kampani a ponúka nový zážitok s každým priechodom.

    Aliens: Fireteam Elite CZ (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz