Assassins Creed: Odyssey - Omega Edition + Osuška
XBOX

68,20
Nákupom získate 1,36 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: TPS, Historické, Stealth, Open-world, Parkour, PS4 Pro Enhanced
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 28645
  • Omega Edition OBSAHUJE

    - hru Assassin's Creed Odyssey
    - artbook ku hre 64 strán
    - krásna mapa sveta
    - balíček Kronos - 5 epických kusov zbroje, 1 epická zbraň, 1 epos
    - 1 XP-boost
    - 1 Drachme-boost

    Assassins Creed s podtitulom Odyssey nás tentoraz zavedie do starovekého Grécka. Tešiť sa môžeme na mýtické územie bájí a povestí, námorné bitky a väčší dôraz na RPG prvky. V hre sa ujmete úlohy buď Alexiosa alebo Kassandry. Výber je len na vás a za túto postavu budete hrať celú hru.

    EPICKÁ ODYSEA
    Napíšte vlastnú legendárnu Odysseu a zažite epické dobrodružstvo vo svete, kde na každej voľbe záleží. Odsúdenie na smrť vlastnou rodinou sa vydáte na úžasnú cestu, na ktorej sa zo žoldáckého vyvrheľa stanete legendárnym gréckym hrdinom, a odhalíte tajomstvo svojej minulosti. Nájdite svoju vlastnú cestu vo vojnou rozpoltenom svete, vytváranom ľuďmi aj bohmi. Stretnite sa s najslávnejšími osobnosťami antického Grécka a jednajte s nimi počas zásadných historických okamihov, ktoré vytvárali západnú civilizáciu.

    Assassins Creed: Odyssey prináša do popredia možnosť voľby. Vďaka inováciám a herným prvkom, ktoré sa nikdy predtým v sérii Assassins Creed neobjavili si sami zvolíte, akým hrdinom sa chcete stať a vaše voľby budú formovať svet okolo vás. Skrz vzťahy s farbistými postavami, ktoré si vybudujete a rozhodnutia, ktoré urobíte na svojej Odyssei, plne ovládate svoj osud. Prispôsobte si vybavenie a ovládnite nové špeciálne zručnosti, prispôsobte svojho hrdinu vášmu hernému štýlu. Bojujte naprieč Gréckom, zúčastnite sa krvavých bitiek na zemi i na mori a staňte sa skutočne legendárnym hrdinom.

    Creed si môžete na svoju epickú výpravu vybrať z dvoch hrdinov, Alexiosa alebo Kassandru. Prispôsobte si vybavenie, vylepšujte zručnosti a svoju loď na ceste, na ktorej sa stanete legendárnym gréckym hrdinom.

    Assassins Creed: Odyssey CZ (PS4)

    VRHNETE SA DO ANTICKÉHO GRÉCKA 
    Z výšin zasnežených horských vrcholov až do hlbín Egejského mora, preskúmate celú krajinu plnú nespútaného prostredia ai miest na vrcholku gréckeho Zlatého veku. Neočakávané stretnutia oživia váš príbeh - stretne sa s farbistými postavami, v boji sa stretnete s nemilosrdnými žoldniermi, a ešte oveľa viac.

    ZVOLTE SI VLASTNÚ CESTU
    Vaše rozhodnutia budú formovať svet okolo vás a vďaka viac ako 30 hodinám dialógov s výberom odpovedí, a viacerým možným koncom hry. Zažijete živý, dynamický svet, ktorý sa neustále vyvíja a reaguje na každé vaše rozhodnutie.

    Assassins Creed: Odyssey CZ (PS4)

    BOJUJTE V EPICKÝCH BITKÁCH
    Predveďte svoje neuveriteľné bojovnícke zručnosti a zmeňte výsledok bitiek za Peloponézske vojny. Vrhnite sa do epických stretov Sparty a Atén v režime veľkých bitiek 150 vs 150 vojakov. Nájdite nezmapované miesta, objavte skryté poklady alebo si prebojujte cestu celými flotilami v námorných bitkách. Upravujte podobu svojej lode, vylepšujte jej zbrane a naberajte členov posádky s unikátnymi bonusmi a prispôsobte tak námorny boj svojmu štýlu.

    ZEM MÝTOV A LEGEND
    Čaká na vás svet plný mýtov a legiend. Od antických rituálov po slávne sochy, postavíte sa tvárou v tvár legendárym gréckym postavám a objavíte skutočnú podstatu mytologických netvorov ako boli Medusa alebo Minotaurami.

    Assassins Creed: Odyssey CZ (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel