Axis & Allies: Europe 1940 (2012 Edition)

68,20
Nákupom získate 1,36 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21811
  • Jún 1940, britský expedičný zbor je evakuovaný pri Dunkirku a pád Francúzska je neodvratný. Aký ďalší postup zvolí postupujúce nemecké vojská? Zahája operáciu Sea Lion - inváziu do Anglicka, alebo dajú prednosť operácii Barbarossa a napadnú Sovietsky zväz?

    Axis & Allies: Europe 1940 je novou verziou klasickej vojnovej stolovej hry Axis & Allies, v ktorej sa hráči pokúsia poraziť protivníka na vojnovom poli. Herný plán Axis & Allies: Europe 1940 predstavuje mapu Európy, a to vrátane striktne či dočasne neutrálnych oblastí. Do hry bola tiež pridaná možnosť taktického bombardovania.

    Axis & Allies predstavuje komplexnú vojnovú stratégiu, kde hráči podľa ovládaného územia disponujú výrobnými kapacitami na tvorbu nových jednotiek, s ktorých pomocí bojujú. Každá jednotka má pritom určitú silu (pri obrane či útoku) a rýchlosť presunu a samozrejme tiež určitú náročnosť výroby. Správne taktické uvažovanie pri budovaní, presune a zoskupovaní jednotiek je potom základom úspechu, ku ktorému je však tiež potrebné trocha vojnového šťastia. Súboje sú totiž vo výsledku rozhodované hodením kocky.

    Hra Axis & Allies je vhodná pre dvoch hráčov či dva tímy, v ktorých sa hráči ujmú velenia jednotlivých mocností zastúpených v konflikte. Hru je tiež možné spojiť s verziou Axis & Allies: Pacific 1940 a vytvoriť tak jednu veľkou svetovú mapu pre hru až šiestich hráčov.

    Charakteristika:
    Počet hráčov: 2-5
    Doporučený vek: od 12 rokov
    Dĺžka hry: 360 minút

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel