Blood Bowl II
XBOX

36,99
Nákupom získate 1,48 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Fantasy, Ťahové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19368
  • Nový grafický engine a nová dynamická kamera vdychujú život intenzívnym zápasom v Blood Bowl; Strhujúca sólová kampaň so silným príbehom hráčov vrhne do vedenia jedného z najcharakteristickejších tímov Blood Bowl; Novo navrhnutá vytrvalostná liga pre viacerých hráčov, v ktorej môžu tréneri z celého sveta spravovať svoje kluby a štadióny a viesť svoje tímy k víťazstvu; Tržnica, na ktorej tréneri môžu nakupovať a predávať hráčov!

    TOUCHDOWN!

    Hra Blood Bowl II, ktorá v sebe spája Warhammer a americký futbal, predstavuje výbušný koktejl ťahovej stratégie, humoru a brutality podľa slávnej stolovej hry od Games Workshop.

    Nový grafický engine hry Blood Bowl II a ctižiadostivá realizácia prinášajú verné vyobrazenie zúrivej a intenzívnej klasiky zápasov v Blood Bowl. V režime sólovej hry povediete slávnych Reikland Reavers, bývalý hviezdny tím v Blood Bowl. Budete mať za úlohu vrátiť im zašlú slávu v príbehovej kampani podporenej vtipným komentárom Jima a Boba z Cabalvision. Každý zápas v kampani je jedinečný, obsahuje nečakané a prekvapivé zvraty, takže zážitok je zakaždým iný!

    Režimy pre viacerých hráčov sú väčšie a bohatšie než predtým. V trvalom online režime si môžete vytvoriť a spravovať vlastný tím zložený z jednej z ôsmich rás zo sveta Warhammer – tými sú ľudia, orkovia, trpaslíci, skaveni, vyšší elfovia, temní elfovia, chaoti a nováčikovia z Bretonnie. Svoj tím budete rozvíjať, získavať skúsenosti a odomykať si nové schopnosti. Ale pozor! Všetky straty na ihrisku sú trvalé... Vytvárajte kompletne upraviteľné turnaje od kvalifikácie až po finále a pomocou nového trhu prestupov nakupujte a predávajte svojich hráčov a zostavte si vlastný Bloodbowlový tím snov!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology