Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles Edition
XBOX

11,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Krvavé, Zombie
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26970
  • ZOMBIES CHRONICLES EDITION OBSAHUJE

    - základnú hru Call of Duty: Black Ops 3
    - rozšírenie Zombies Chronicles

    Vitajte v temnej budúcnosti, kde vzniká nový druh Black Ops vojakov. Rozdiel medzi človekom a strojom sa pomaly vytráca. Nanotechnológia a augmentácia sú všadeprítomné. Využite všetky vaše nadľudské schopnosti v úplne prepracovanej kampani, až po štyroch hráčov v kooperácii. Vitajte v Black Ops 3.

    TRI HRY V JEDNOM BALENÍ
    Black Ops 3 kombinuje tri unikátne samostatné herné módy - Kampaň, Multiplayer a Zombie - prináša tak najobsiahlejšie a najambicióznejšie Call of Duty všetkých dôb. Kampaň bola kompletne navrhnutá na kooperačnú hru až pre 4 hráčov. Samozrejme si ale celú akčnú jazdu môžete užiť sami, presne tak ako ste zvyknutý. Multiplayer prináša ešte bohatejšie možnosti hrania, s novým systémom levelovania, úprav a vybavením. A zombie. Inak, to je kapitola sama o sebe v úplne odlišnom príbehu a inom období.

    NOVINKY NA KAŽDOM ROHU
    Po všetkých stránkach ide tento rok o doposiaľ najpokrokovejší diel Call of Duty. Dychberúce prostredie, doteraz nevídané zbrane a schopnosti a úplne prepracovaný, plynulý pohyb postavy. Všetky novinky poháňa pokročilá technológia s novou umelou inteligenciou a animačným systémom. Grafické spracovanie opäť posúva štandardy Call of Duty s novým systémom nasvietenia a next-gen vizuálnymi efektami.

    Black Ops prichádza nový reťazový spôsob pohybu, ktorý umožňuje plynulý pohyb prostredím s ladnou obratnosťou. Kontrolovateľné trysky, sklzy a prekrývajúce schopnosti v mnohých kombináciách, umožňujú dokonalú kontrolu nad postavou, zatiaľ čo stále mierite zbraňou na najbližšieho nepriateľa. Všetky mapy sú od základu navrhnuté pre nový spôsob pohybu, ale zvládnete ich aj pokiaľ máte zažitý pôvodní štýl ovládania.
    Multiplayer prináša taktiež nový systém postav - Specialist. Ten slúži na levelovanie a zdokonalenie určitej vlastnosti a zbrane postáv. Nový systém tak pridáva tretiu možnosť levelovania k terajším Traditional a Weapons XP.

    Black Ops 3 takpovediac samostatnou hrou v hre. S úplne odlišným zasadením do swingových 40. rokov minulého storočia, vás prenesie do šialenej a štýlovej zombie vravy s vlastným príbehom.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam