Chivalry 2 - Day One Edition
XBOX

5,99 32,99 €

Zľava platí do 30.12.2024 alebo vypredania

Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Historické, Stredovek
Typ hry: Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34530
Hra je tiež dostupná pre:  PS4PC
  • Chivalry 2 je akčná bojová hra pre viacerých hráčov z pohľadu prvej osoby inšpirovaná epickými stredovekými filmovými bitkami. Hráči sú vrhnutí do akcie v každom ikonickom okamihu danej éry - od stretu mečov cez búrky horiacich šípov po obliehanie veľkých hradov a ďalšie. Dominujte na obrích bojiskách. Katapulty bijú krajinu na kusy, zatiaľ čo obliehate hrady, podpaľujete dediny a vraždíte špinavých roľníkov v obnovenom režime tímových úloh.

    NOVÁ ÉRA KONTAKTNÉHO SÚBOJA

    Majstrovsky ovládnite meč v úplne novom plynulom súboji, ktorý kombinuje údery v reálnom čase a voľný systém komb pre urýchlenie akcie, aby sa z vás na bojisku stal vír ocele. Hra Chivalry 2 je navrhnutá pre boj s viacerými nepriateľmi, takže súboje kombinujú to najlepšie zo žánrov FPS a bojových hier a predstavujú bezkonkurenčný kontaktný zážitok.

    Chivalry 2 - Day One Edition (PS4)
    CROSS-PLAY
    Obrie bitky si žiadajú epické bojiská. Zahrnutie Cross-Play naprieč všetkými verziami búra hranice medzi hráčmi na PC a konzolách a umožňuje im stretnúť sa na bojisku proti sebe nehľadiac na to, na čom hrajú.

    Chivalry 2 - Day One Edition (PS4)
    FILMOVÁ PREZENTÁCIA
    Obrie vylepšenia vo vizuálnej kvalite s atmosférou, ktorá hráča vrhne do obľúbených okamihov z epických stredovekých hollywoodskych akčných filmov. Hru poháňa najnovší a najlepšie herný engine Unreal Engine 4. Rozsiahle stredoveké prostredia od turnajov po dobívanie hradov epických rozmerov. Užite si chaos epických stredovekých bitiek a stretov, ktorých intenzita má zachytiť rozmer "Bitky bastardov" z Hry o tróny.

    Chivalry 2 - Day One Edition (PS4)
    VÁŠ ŠTYL BOJA
    Váš arzenál sa rozširuje o nový systém podtried, ktoré poskytujú väčšiu rozmanitosť ako kedykoľvek predtým. Štyri základné triedy sa delia na rôzne podtriedy, arzenál jedinečných zbraní hneď s niekoľkými vizuálnymi variantmi a novými podpornými predmetmi od hrncov s olejom po barikády, debny so zásobami a pozíciami pre strelca proti jazde. Ovládnite pole vďaka rôznym ťažkým obliehacím strojom vrátane balisty, katapultov, trebuchetov, baranidiel, mantletov, pasce s bodákmi, rebríkov a ďalším.

    Chivalry 2 - Day One Edition (PS4)
    VYBUDUJTE SI HRDINU
    Staňte sa hrdinom, ktorý tak aj vyzerá. Detailný systém úprav pridáva hre na rozmanitosti: typ hlavy, farba pleti, vlasy a fúzy plus farby, výrazy tváre, farby na tvár, prezývky, heraldika, prilby, zbroje, zbrane a ďalšie - milióny možných kombinácií. Rozšírený dabing a gestá umožňujú hlbšie hru na hrdinov vďaka novým hlasovým postavám i návratu pôvodného obsadenia a nových animovaných gest pre každú postavu, vďaka ktorým sa môžete súperom vysmiať druhýkrát!

    Chivalry 2 - Day One Edition (PS4)
    ODMIETNITE ZOMRIEŤ
    Pokračujte v boji aj potom, čo prídete o končatinu, čo vás zrazí, odzbrojí, zapáli, prešpikujú šípy, zlomí vám štít, utopí vás v krvi - rozdávajte údery i zo zeme. Obväzy, oživovanie a nový stav vyradenia z boja vám umožní podporovať spoluhráčov a zostať v akcii až do poslednej kvapky krvi. Bojiská sú posiata desiatkami predmetov, s ktorými môžete interagovať. Vezmite kurča, zapáľte ho a hoďte; zabite muža hlavou jeho kamaráta; improvizujte a vymyslite nový bojový štýl s vidlami - alebo s paradajkami.

    Chivalry 2 - Day One Edition (PS4)

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

    Kúpili ste si Chivalry 2 - Day One Edition? Pomôžte ostatným vo výbere a dajte vedieť, ako sa vám páči!

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz