Street Fighter V (Steelbook Edition)
PS4

62,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Boxovanie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19878
  • Nové aj obľúbené postavy: Ryu, Chun-Li, Charlie Nash a M. Bison nemôžu chýbať, dočkáme sa však i nových tvárí; Nové stratégie a herné prvky: jednoduché ovládanie s bojovými mechanizmami založenými na V-Gauge a EX Gauge, ponúkajú potrebnú strategickú hĺbku; Medziplatformová hra (PC a PS4): hráči z oboch herných platforiem budú spoločne tvoriť jedinú online komunitu; Next Gen grafika: Unreal Engine 4 ponúka ešte detailnejšie grafické spracovanie.

    Legendárna bojová séria je späť! Po prvýkrát na novom Unreal Engine a po prvýkrát v novej generácii konzol. Tešiť sa tak môžete na ohromujúce vizuálne spracovanie a starú dobrú hrateľnosť, vďaka ktorej už sme zničili nejeden ovládač. Na svoje si prídu veterání série, aj úplní nováčikovia.

    NOVÉ, AJ PÔVODNÉ POSTAVY
    Birdie a Charlie Nash sa vracajú do partie k ostatným známym bojovníkom, ako Ryu, Chun-Li, Cammy alebo M. Bison. Na zoznam sa však vracia celá rada nových, aj pôvodných postáv, aby ponúkli širokú paletu rôznych bojových štýlov.

    NOVÉ STRATÉGIE A BOJOVÉ TECHNIKY
    Nový bojový systém sľubuje prístupnejšie herné mechaniky, ktoré sa týkajú hlavne taktického používania V-ukazateľa a EX-ukazateľa. Vďaka tomu si dobre zahrajú aj nováčikovia, ale pre úplné zvládnutie bude potrebné množstvo tréningu.

    SPOLOČNÉ HRANIE NA PC A PS4
    Po prvýkrát v histórii série bude on-line komunita prepojená dohromady v jeden obrovský celok. Môžete tak hrať na svojom PC s kamarátmi na PS4 a vzájomne si na férovku ukázať, ktorá platforma je tu pánom.

    VIZUÁLNA NÁDHERA
    Moderné technológie Unreal Enginu 4 opäť posúvajú hranice a piaty Street Fighter Vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Stále je tu komiksové (kreslené) spracovanie, ktoré nestojí na realite, avšak nezrieka sa moderných vymožeností. Všetko tak pôjde detailne ničiť a kosti sa budú lámať.

    STEELBOOK EDITION OBSAHUJE:
    - Hru Street Fighter V
    - Zberateľský steelbook
    - Street Fighter V magnet
    - Bonusové DLC
    - Mapu bojovníkov
    - Art karty

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel