DIRT 4 (Day One Edition)
XBOX

(1x)
55,60
Nákupom získate 0,22 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25802
  • DIRT 4 prichádza s dokonalou hrou pre všetkých fanúšikov motošportu. Ponúka vzrušenie, nadšenie a nekonečne prívaly adrenalínu, ktoré ste pri off-road pretekoch ešte nezažili. Hra nadväzuje na realistický model DiRT Rally, ku ktorému pridáva ešte väčší dôraz na off-road, buginy, trucky a hlavne režim Your Stage s editorom vlastných tratí.

    VYTVORTE SI VLASTNÉ PRETEKY
    V novom režime Your Stage si môžete nastaviť takmer všetko a vytvoriť si etapy podľa svojich predstáv. Vyberte si, kde sa budú preteky konať, ako budú dlhé a za akých podmienok sa pôjde (slnečno, dážď alebo blato? Stačí pár kliknutí a budete mať vytvorené preteky, ktoré môžete jednoducho a hlavne okamžite zdielať so svojimi kamarátmi.

    TRATE PODĽA SVOJHO GUSTA
    S Your Stage si môžete vytvoriť aj zložitejšie a technicky náročnejšie preteky, rovnako tak oveľa jednoduchšie, ktoré budú vyhovovať menej skúseným hráčom.

    KLASICKÉ AJ NEKLASICKÉ RALLY
    DIRT 4 stavia na základoch DiRT Rally a zúčastníte sa tak náročných oficiálnych súťaží FIA World Championship, rallycrossu, bugín alebo pretekov s monštróznymi ťahačmi. V rally sa pozriete dohromady do piatich známych miest (Austrálie, Španielska, USA, Švédska a Walesu). V pretekoch s nákladnými a off-road vozidlami na vás čaká Kalifornia, Nevada a Mexiko.

    VYŠE 50 VOZOV
    Celkovo budete mať na výber z 50 najrôznejších off-road vozidiel, vrátane Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 a Audi Sport quattro S1 E2.

    PREPRACOVANÁ KARIÉRA
    V kariére vytvoríte vlastného šoféra, s ktorým vystúpite až na pretekársky vrchol. Najprv ale budete musieť získať určité uznanie, sponzorov a postupne vybudovať tím, ktorý bude mať za cieľ všetko vyhrať. Pri pretekoch sa bude auto opotrebovávať a jazdné vlastnosti budú ovplyvnené poveternostnými podmienkami a samotnou traťou. Všetko budete môcť opraviť v súlade s pravidlami u svojich mechanikov a technikov, ktorých si najmete.

    NOVÝ RACENET
    Nechýba ani nová generácia systému Racenet. V ňom budú aktuálne rebríčky líg a turnajov, rebríčky zo všetkých platforiem (PC, PS4 a Xbox One) a podrobnejšia telemetria. Samozrejmosťou sú denné, týždenné a mesačné výzvy proti hráčom z celého sveta.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • Jízdní model
    • Rozhraní (menu)
    • Budování stáje
    • Rallycross
    • Buginy
    • Grafika

    Za mě skvělý počin, důstojný a otevřený nástupce pro všechny po Dirt Rally.
    Dal bych rád i plný počet kdyby Codies nebyli tak děsivě daleko grafickým zpracováním od motoristických konkurentů jako je Forza,PC,atd...

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz