Divinity: Original Sin (Enhanced Edition)
XBOX

30,40
Nákupom získate 0,24 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Fantasy, Pseudo
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19643
  • Hodiny nových úloh a príbehového obsahu s novým prostredím, grafikou, vylepšením hrateľnosti a kompletne dabovanými dialógmi; Staňte sa súčasťou reakčného žijúceho otvoreného sveta. Skúmajte rozmanité prostredie, likvidujte zástupy príšer a hľadajte zaujímavé predmety; Prežite strhujúce skupinové ťahové súboje. Manipulujte prostredím a používajte kombinácie schopností a kúziel; Hrajte v kooperatívnom režime pre viacerých hráčov online, alebo na rozdelenej obrazovke a zapojte sa do kooperatívnych dialógov. Váš vzťah s partnerom ovplyvní hru; Odhaľte hlboký a epický príbeh zasadený do ranných dní Rivellonu. Hra Divinity: Original Sin sa odohráva dávno pred Divine Divinity a The Dragon Knight Saga a predstavuje vám známy svet v inej dobe; Vďaka systému bez tried si môžete rozvinúť postavu, ako budete chcieť. Nekonečné interakcie predmetov a kombinácií predstavujú ďalšiu úroveň slobody.

    RPG Divinity Original Sin od Larian Studios sa dočkalo úžasného prijatia u kritikov a hráčov, s miliónmi predanými kusmi a viac než 150 oceneniami a nomináciami na hru roku. Teraz sa hra rúti na konzoly s veľkým množstvom nového a rozšíreného obsahu na PlayStation®4 a Xbox One, ako Divinity: Original Sin (Enhanced Edition).

    Skvelé kooperatívne dobrodružstvo od Larianu sa dočkalo verzie na konzoly s novým intuitívnym užívateľským rozhraním a dynamicky rozdelenou obrazovkou pre kooperatívne hranie a tiež množstva nového obsahu: úlohy, bojové štýly, lokality, zmeny systému výroby a príbehové situácie vdychujúce nový život už tak rozsiahlemu svetu Rivellon.

    Nová generácia hráčov získa jednoduchý prístup do klasických RPG. Hra predstavuje izometrickú skupinovú hrateľnost, ťahový bojový systém a hodiny dabingu a prepracovaných dialógov v príbehu, v ktorom sa ocitnete vo fantasy svete, ktorý budete môcť slobodne skúmať vďaka novému užívateľskému rozhraniu s dynamicky rozdelenou obrazovkou.

    V rozšírenej edícii na vás čaká veľké množstvo nových funkcií. Zakrádajte sa, bodajte, cestujte, otravujte svojich nepriateľov, alebo ich vyhadzujte do vzduchu. Rivellon v tejto predĺženej a rozšírenej verzii nebol ešte nikdy zajuímavejším.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel