DOOM - Slayers Collection
XBOX

28,30
Nákupom získate 0,28 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Hororové, Sci-Fi, Krvavé
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32313
  • DOOM Slayers Collection prevedie hráčov viac ako dvoma dekádami likvidovania démonov - od klasických hier, ktoré spopularizovali žáner first-person strieľačiek až po následný reboot tejto obľúbenej série. Chopte sa arzenálu ničivých zbraní a prestrieľajte sa hordami démonov na Marse, Zemi a tiež v Pekle v štyroch kritikami ocenených hrách: DOOM, DOOM II, DOOM 3, a DOOM (2016).

    DOOM
    Si jedným z najdrsnejších mariňákov so základňou na Marse, kde vojenský experiment otvorí brány do pekla. Je len na tebe, aby si nakopal a rozstrieľal hordy démonov v tejto klasickej hre DOOM, hre, ktorá bola jedným z pionierov first-person strieľačiek a navždy zmenila pohľad na videohry celkovo.

    DOOM II
    Milované pokračovanie úspešnej hry DOOM (1993). DOOM II ťa posiela na Zem a dáva ti do ruky super silnú dvojhlavňovú brokovnicu, aby si mal poriadny nástroj k likvidácii tých najsilnejších démonov. Na záver sa tiež stretneš s ikonickým bossom, Icon of Sin!

    DOOM 3
    V tomto kritikami oceňovanom akčno-hororovom prerozprávania pôvodnej hry DOOM sa znovu ocitáte na démonmi obsadené UAC základni na Marse. Tentokrát je, ale všetko oveľa temnejšie, horšie osvetlené a desivejšie. V závere sa vydáte do pekla, aby ste porovnali účty s jeho najsilnejším bojovníkom.

    DOOM (2016)
    DOOM sa vrátil vo svojej brutálne zábavné a podstatne vylepšenej modernej podobe. Neľútostní démoni, nezmyselne ničivé zbrane a rýchla, zbesilo plynúce first-person akcie sú späť. Nezáleží pritom na tom, či budete vyhladzovať hordy démonov z pekla na vlastnú päsť, v single-player kampani, alebo bojovať proti ostatným hráčom v niektorom z multiplayerových módov.

    DOOM - Slayers Collection (PS4)

    Pripojenie k internetu je nutné. Balenie obsahuje kód na stiahnutie hier DOOM, DOOM II a DOOM 3.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel