EA Sports UFC 3
XBOX

26,20
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Boxovanie
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 27510
  • EA Sports UFC 3 prináša revolúciu v pohyboch zápasníkov s novou technológiou Real Player Motion, ktorá prináša plynulé a veľmi responzívne ovládanie postavy v hre. Novinkou je tiež mód kariéry, kedy Vaše rozhodnutia mimo Octagon teraz rozhodujú o tom, ako si povediete v zápasoch a ako moc tŕnistá bude vaša cesta na vrchol.

    REVOLÚCIA V POHYBE

    Technológia Real Player Motion je novou revolučnou záležitosťou v animačných technológiách EA Sports a nastavuje latku ohromne vysoko, pričom je dôležité priniesť čo najlepší pocit a vzhľad, čo tretí diel UFC robí tým najlepším. Pre hru bolo nasnímaných cez 5000 nových animácií a mnoho ich bolo prestavaných od začiatku. Tešiť sa môžete na kompletné zdigitalizovanie svojich obľúbených zápasníkov, ako je Conor McGregor, Georges St-Pierre alebo Joanna Jedrzejcyzk.

    EA Sports sa aj UFC dočkalo príbehového kariérneho módu, v UFC 3 pomenovaného G.O.A.T. Career Mode, kde vaše rozhodnutia mimo zápasy majú obrovský dopad na ich priebeh. Vybudujte svoju značku, získajte nových fanúšikov a zarobte viac peňazí rovnako, ako to robia reálni zápasníci. Provokujte svojich rivalov v novom hernom systéme sociálnych sietí. Teraz máte prvýkrát jedinečnú príležitosť vytvoriť si unikátneho zápasníka nielen vzhľadovo, ale aj charakterom.

    EA Sports UFC 3 sa rozhodnete sami, aký štýl súbojov budete preferovať. Herné módy ako Knockout, Sumbission Shootout, Stand & Bang dávajú hráčovi neobmedzenú staminu a môžete tak vyzvať kamaráta v lokálnom multiplayeri a skvele sa baviť. Prepracovania sa tiež dočkal turnajový mód, v ktorom môžete vyzvať svojich kamarátov lokálne i online.

    EA Sports UFC 3 (XBOX)

    VYTVORTE SI SVOJ  ULTIMÁTNY TÝM
    Novinkou v režime Ultimate Team je predstavenie viacero možností personalizácie a taktiky. Prvýkrát môžete svojich vytvorených zápasníkov nakombinovať s reálnymi bojovníkmi UFC ako je Conor McGregor, Anderson Silva alebo Demetrious Johnson a vytvoriť si tak ultimátnu zápasnícku súpisku. Nová Fighter Chemistry umožňuje presne napárovať jednotlivých bojovníkov a zaistiť vám tak zlepšenie vašich zápasníckych zručností.

    EA Sports UFC 3 (XBOX)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz