F1 2021
XBOX

29,99
Nákupom získate 0,60 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Auta, Formula, Okruhové pretekanie
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36988
Hra je tiež dostupná pre:  PS5
  • F1 2021 využíva Smart Delivery technológiu - kúpte si hru iba raz a hrajte ju na Xbox One alebo vo vylepšenej verzii na Xbox Series X.

    Ku stiahnutiu finálnych podôb vozov tímov F1 pre rok 2021, úplné ponuky okruhov, obsahu (podľa dostupnosti) a aktualizácie sezóny F2 2021 potrebujete pripojenie k internetu.

    V oficiálnej videohre FIA MAJSTROVSTVÁ SVETA FORMULA JEDNA F1 2021 má každý príbeh svoj začiatok. Užite si strhujúce nové vlastnosti F1® 2021 vrátane vzrušujúceho príbehového režimu "Braking Point" alebo kariéry pre dvoch hráčov a dostaňte sa ešte bližšie startovnému roštu vďaka "skutočnému začiatku sezóny".

    SPÄŤ NA VRCHOL
    Dostaňte svoj tím na vrchol v oceňovanom desaťsezónnom kariérnom režime "Môj tím", alebo pretekajte s priateľmi na jednom zariadení či po internete. Ponorte sa do najväčšieho závodného spektáklu planéty a stretnite sa s autentickými protivníkmi v podobe dvadsiatich závodných hrdinov v desiatich ikonických tímoch sezóny 2021.

    F1 2021 (PC)

    PRÍBEHOVÝ REŽIM
    Súčasťou hry je nový príbehový režim "Braking Point" a tiež možnosť hrať kariéru v dvoch hráčoch. V režime "Môj tím" si vytvorte pilota, vyberiete sponzora, dodávateľa motorov, najmite spolujazdca a pustite sa do pretekania ako 11. tím na štartovom rošte. Tešiť sa môžete na oceňovaný desaťsezónny režim kariéry, v ktorom na vás čakajú aktualizované programy výskumu, vývoja a tréningu a tiež nový režim rýchlej cvičnej jazdy.

    F1 2021 (PC)

    ŠTATISTIKY A KĽUD
    Rozšírené štatistiky vodiča teraz obsahujú vlastnosť "Sústredenie" a nové udalosti, ktorých vyriešenie je pre tím kriticky dôležité. V F1 2021 máte možnosť bezstarostného pretekania pre pokojný závodný zážitok aj režim pre expertov, v ktorom si prídu na svoje skúsení hráči. Čaká na vás tiež Formule 2, najostrejšie tréningové kolbiska pre seriál F1, a to vo variante s krátkou, stredné aj úplnou sezónou. K dispozícii je obsah pre ročníky 2020 i 2021.

    F1 2021 (PC)

    ESPORT A HRA PRE VIAC HRÁČOV
    Hra ponúkne herný priestor pre online kvalifikačné akcie, najnovšie správy a tiež možnosť sledovať nové preteky F1 Esports Challenger a Pro Series. Pretekajte online v hre pre viacerých hráčov s nasledujúcimi režimami: Spoločenské aj hodnotené preteky, nový režim rýchleho pripojenia, ligy, upraviteľné farby vozov a týždenné akcie. Pretekať môžete tiež v dvoch na jednej obrazovke.

    F1 2021 (PC)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz