FIFA 20 - Champions Edition CZ
XBOX

67,20
Nákupom získate 0,54 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina, PoľštinaPoľština, MaďarčinaMaďarčina
Kód produktu: 30639
  • Nová FIFA 20 vracia futbal späť do ulíc, spolu s autentickou kultúrou, kreativitou a štýlom. Nový režim VOLTA ponúkne mnoho spôsobov, ako si užiť pouličný futbal. Hrať budete môcť 3v3 Rush (čo znamená bez brankára), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 a tiež profesionálny futsal. Ďalšie novinky budú nasledovať.

    EA SPORTS VOLTA
    Nový herný režim vracia futbal späť do ulíc a predstaví autentickú kultúru, kreativitu a jedinečný štýl malého futbalu. Vytvorte si hráča, vyjadrite svoj štýl a zahrajte si rôzne formy voľne plynúceho futbalu v prostrediach po celom svete.

    VYJADRITE SVOJ ŠTÝL
    Pomocou úplne nového herného systému kladúceho dôraz na futbalový realizmus. Nový režim je inšpirovaný malým futbalom, ktorý sa hrá v uliciach, na futsalových ihriskách po celom svete. VOLTA vtiahne hráča do diania pomocou nových nástrojov, ako sú zjednodušené finty a triky, nové efektné animácie a dokonca možnosť využívať mantinely pre odrazy lopty.

    HRÁČ VOLTA
    VOLTA Football umožňuje nespočet možností, ako si prispôsobiť hráčov na svoj obraz - od oblečenia, účesu a testovanie po oslavné gestá v hre. Vytvorte si mužskú, alebo ženskú postavu a predveďte sa s nimi v rôznych herných režimoch v rámci VOLTA Football.

    REŽIMY VOLTA
    V režime VOLTA Výkop sa stretnete v uliciach so svojimi obľúbenými profesionálnymi tímami. Vo Svet VOLTA si potom budujete svoj vlastný tím v režime jedného hráča proti komunitou vytvoreným mužstvám v rôznych lokalitách a v rámci rozmanitých formátov. Nezabudnuteľný príbeh môžete zažiť v režime Príbeh Volta. Liga VOLTA je potom on-line režim, kedy sa stretnete s hráčmi z celého sveta v rámci nových formátov.

    FUTBALOVÁ INTELIGENCIA
    Tá odomyká bezkonkurenčné možnosti v oblasti realistickosti herného systému. Každý okamih na ihrisku bude pôsobiť vierohodnejšie: situácia s loptou, bez lopty i lopta ako taká. Systém je postavený na troch základných pilieroch: rozhodujúce momenty (situácia s loptou), autentický priebeh zápasu (bez lopty) a fyzika lopty (lopta ako taká). Vďaka tomuto prístupu sa užívateľ ocitne v centre každého zápasu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel