Hot Wheels Unleashed
XBOX

41,99
Nákupom získate 0,84 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Arkáda
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36419
  • Hot Wheels Unleashed je rýdza radosť z pretekov! Zbierajte najúžasnejšie autá na svete, budujte šialené trate a súťažte v tých najnapínavejších pretekoch! A to všetko priamo od Mattelu a známych vývojárov z Milestone.

    JAZDITE NA AUTÁCH SVOJICH SNOV 
    Čakajú na vás tie najúžasnejšie, najrýchlejšie a najjedinejčešie dodávky a neuveriteľne výkonné autá. Sadnite si za volant celého radu vozidiel s vlastnou osobnosťou a štýlom, rôznymi vlastnosťami a úrovňou vzácnosti. To najlepšie zo sveta Hot Wheels je tu! Ukážte, že ste tí najlepší, a odomknite si prémiová autá a mimoriadne predmety a vďaka kozmetickému editoru zo svojho auta urobte jedinečné majstrovské dielo.

    Hot Wheels Unleashed (PC)
    ZÁVOĎTE, AKO BY VÁS VŠETCI SLEDOVALI
    Pripravte sa na rýdzu radosť a predveďte svoje jazdecké schopnosti! Driftujte ako profík, nabite si zrýchlenie a preskočte slučkami, aby ste prekonali čas, súpera i samotnú gravitáciu! Trúfnete si na výzvu? Bum, jackpot: pretekajte bok po boku s kamarátom v lokálnom režime rozdelenej obrazovky pre 2 hráčov alebo čeľte až 12 hráčom online na celosvetových súťažiach. Čím ťažšie výzva, tým slávnejší triumf!

    Hot Wheels Unleashed (PC)
    POPUSŤTE UZDU KREATIVITE
    Obrovské tematické ihriská sú pripravené na organizovanie strhujúcich zápasov. Bavte sa na trati i mimo nej vďaka týmto nádherne detailným a interaktívnym prostredím, kde môže každý predmet hrať svoju úlohu a byť skutočnou súčasťou vášho okruhu! Môžete si dokonca postaviť pretekársku trať vo vlastnej izbe a prispôsobiť priestor pomocou nábytku a predmetov, ktoré počas svojej cesty nájdete.

    Hot Wheels Unleashed (PC)
    NASTAL ČAS ROZJET ZÁBAVU
    A vďaka nesmierne výkonnému editoru je tvorba tých najšialenejších tratí jednoduchšia ako kedykoľvek predtým! Otáčajte a naťahujte ikonické oranžové kúsky tratí a vytvorte si jedinečný dizajn, potom pridajte špeciálne zrýchľovače, slučky, prekážky a exkluzívne interaktívne prvky a postavte si svoj závodný raj. Podeľte sa o svoje výtvory so svetom alebo si užite bláznivé trate, ktoré vytvorili ostatní hráči.

    Hot Wheels Unleashed (PC)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel