Iron Harvest
XBOX

50,40 *
* Cena je zatiaľ len orientačná
Nákupom získate 0,40 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
  • Iron Harvest je real-time stratégia (RTS) zasadená do alternatívnej histórie dvadsiatych rokov 20. storočia, tesne po konci Veľkej vojny. V hre ovládate obrie dieselpunkové mechy (bojové stroje) v epickej kampani pre jedného hráča alebo v kooperatívnej kampani a tiež aj intenzívne súboje v multiplayer. Žáner RTS dlho čakal na ďalší prírastok a Iron Harvest môže vyplniť medzeru v stratégovom srdci.

    ŽELEZNÁ ÚRODA

    Kým sa Európa spamätáva z Veľkej vojny, vedecko technologický proces je k nezastaveniu. Mestá sa opravujú a na vidieku začína éra Iron Harvest (Železnej úrody). Farmári odhaľujú totiž pozostatky majestátnych chodiacich bojových strojov, ktoré bojovali vo Veľkej vojne.

    Iron Harvest (PS4)

    KLASICKÁ REAL-TIME 
    STRATÉGIA
    V Iron Harvest sa dočkáte niekoľko tuctov jednotiek, ktoré môžete vyslať do boja a využiť tak ich možnosť krytia a dostrelu, kedy zničiť môžete aj celej budovy. Prístup je len na vás a či budete využívať stealth taktiku alebo priamy postup, je otázkou vašej stratégie. 

    Iron Harvest (PS4)

    SILNÝ PRÍBEH

    Prežite pútavý príbeh vo viac než 20 misiách v rámci troch kampaní. Sprevádzať ním vás bude 9 charizmatických hrdinov a spoločníci spolkov naprieč Európou. A ak nechcete hrať sami, nemusíte, spojte sa s kamarátmi a ovládnite kampaň v kooperatívnom móde.

    Iron Harvest (PS4)
    POD KONTROLOU
    Prevezmite kontrolu nad jednou z troch veľmi odlišných fakcí, s viac ako 40 jednotkami a 9 hrdinami s unikátnymi schopnosťami. Nastavte si multiplayerový zápas podľa vlastnej potreby, alebo si nakonfigurujte herné rozhranie a vyberte váš obľúbený spôsob ovládania. Všetko máte pod kontrolou.

    Iron Harvest (PS4)

    INTENZÍVNY MULTIPLAYER
    Kompetitívny multiplayer je v hre Iron Harvest podporovaný rebríčkami, hodnotenými zápasmi a ligami. V ponuke bude hneď od začiatku široký výber z máp a výziev, ktoré budete môcť tiež hrať aj v režime jedného hráča alebo v kooperácii.

    Iron Harvest (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel