Just Cause 3
XBOX

31,50
Nákupom získate 0,13 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19471
  • 400 kilometrov štvorcových pevniny, vodných plôch, morského dna a ešte viac; Množstvo zbraní, vozidiel a možností; Zábava na stovky hodín.

    Šialená akčná jazda po tropických ostrovoch s Ricom Rodriguezom v hlavnej úlohe opäť začína. Tu sa nehrá na realitu, ale na čo najbláznivejšie kúsky, ktoré dokážete v obrovskom otvorenom svete vymyslieť. Zoberte legendárny vystreľovací hák a bežte do akcie!

    ĎALŠIA DIKTATÚRA NA ZVHRNUTIE
    Stredomorská republika Medici trpí pod nadvládou krutého Generála Di Ravella. Diktátora s obrovskou túžbou po moci. Staňte sa Ricom Rodriguezom, mužom s úlohou zničiť generálovo postavenie akýmkoľvek spôsobom. Pripravte sa na viac než 400 štvorcových kilometrov úplnej slobody. Od oblohy, až po morské dno budete vďaka obrovskému arzenálu zbraní, vybaveniu a vozidiel, roznášať chaos tými najkreatívnejšími spôsobmi, aké si len dokážete predstaviť.

    SLOBODA
    Preskúmajte stredomorský raj v úplne slobodnom prostredí. Skáčte padákom, lietajte na rogale, alebo v stíhačke, pretekajte na člnoch alebo motorkách, voľne sa potápajte, alebo jednoducho len nudne jazdite v aute. Tu môžete bez úplne všetko.

    MÁTE TO NA HÁKU
    Využite váš hák a padák na prekonávanie budov, kradnutie vozidiel, rýchly pohyb, alebo zviazanie objektov k sebe, aby ste objavili nové kreatívne cesty, ako spôsobiť chaos. Hák je váš najlepší kamarát.

    BUM SEM, BUM TAM
    Spôsobujte rozsiahle reťazové výbuchy vo vojenských základniach, prístavoch, väzniciach, policajných staniciach a komunikačných uzloch... jednoducho úplne všade. Cieľ je však jediný. Zvrhnúť krutého diktátora.

    VŠETKÉHO MÁTE DOSŤ
    Vyzbrojte sa širokou škálou zbraní, od brokovníc a raketometov, až po protitankové zbrane a letecké útoky. Vyberte si z obrovské ponuky rôznych vozidiel, ako pretekárske člny, stíhačky, vrtuľníky, turbom poháňané športové vozy a motocykle.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel