LEGO: Batman 3 - Beyond Gotham
XBOX

15,99 20,99 €

Zľava platí do 30.12.2024 alebo vypredania

  • 15,99 €
  • 14,10 €
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18942
Hra je tiež dostupná pre:  PS4
  • V hre LEGO Batman 3: Beyond Gotham sa môžete tešiť na RPG prvky, ktoré umožnia neustály vývoj postáv a získavanie nového vybavenia; Veľké množstvo hrdinov i darebákov - zahrajte si za viac než 150 unikátnych postáv vrátane členov Justice League; Tvorcovia presunuli hru preč z mesta Gotham. Zastavili sa až vo vesmíre. Nové zasadenie tak prinesie väčšiu voľnosť pri hraní a viac možností prieskumu herného sveta; Okrem návštevy vesmíru sa tiež pozriete do Batmanovej jaskyne, veže Justice League alebo do útrob Bat počítača, kde na vás čaká množstvo virtuálnych výziev;

    Ďalšia zábavná verzia LEGO príbehu. Tentokrát inšpirovaná netopierim mužom známym pod menom Batman. Dej pokračovania sa odohráva ďaleko od mesta Gotham, až v ďalekom vesmíre. Vďaka tomu prichádzajú nové schopnosti i nástroje, ktoré hru značne obohatia. Preto sa nebojte postaviť zlému Brainiacovi, ktorý sa snaží zmenšiť planétu Zem a pridať ju do svojej kolekcie miniatúr.

    Počas hrania si budete môcť odomknúť až 150 rôznych hrdinov, ktorých fanúšikovia tejto série budú poznať z DC sveta. Rozľahlý vesmír, navyše prinesie väčšie možnosti na prieskum neznámych miest. V hre navštívite napríklad i Batmanovu jaskyňu, alebo vnútro zložitého mechanizmu Bat počítača. Preto, pokiaľ máte aspoň trochu odvahy postaviť sa nebezpečnému zlosynovi, vrhnite sa smelo do hrania tohto vydareného herného pokračovania.

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

    Kúpili ste si LEGO: Batman 3 - Beyond Gotham? Pomôžte ostatným vo výbere a dajte vedieť, ako sa vám páči!

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel