Madden NFL 22
XBOX

19,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal, Americký futbal
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 38100
Hra je tiež dostupná pre:  PS5XSX

Bonus k objednávke

  • Nové NFL 22 ponúkne Hrací deň so všetkým. Medzi nové funkcie v režime Franchise patrí správa realizačného tímu, vylepšený systém scenárov a týždenné stratégie. Zdieľajte postup postavy a hráčskú triedu medzi módmi Face of The Franchise a The Yard vďaka zjednotenému vývoju. A vôbec prvýkrát v histórii Ultimate Teamu upravujte v polčase superhviezdne X-Factors.

    FRANCHISE

    Vyhrajte Super Bowl a vybudujte dynastiu NFL ako hráč, tréner alebo majiteľ. Vďaka rozsiahlej ponuke nových funkcií v prepracovanom režime Franchise dostanete na starosť prakticky všetko. (Áno, myslíme tým aj vyhrávanie Super Bowl.) Najmite a spravujte realizačný tím a rozdelením bodov personálu (Staff Points) vylepšujte špecializované stromy talentov u svojich trénerov. Stanovujte tréningové plány svojho tímu, vymýšľajte taktiku proti súperovým prednostiam a integrujte svoje stratégie do "play-callingu". Takže až nadíde deň zápasu, budete pripravení na čokoľvek. A zabudnite na predchádzajúcu sezónu. Vylepšený systém scenárov sa postará o to, že táto sezóna v režime Franchise (a všetky nasledujúce) bude úplne iná. Všetko jasné? Dobre. Tak teraz kukajte vyhrať nejakú tú trofej.

    Madden NFL 22 (PS4)
    FACE OF THE FRANCHISE
    Vytvorte si postavu a odohrajte nováčikovskú sezónu podľa seba ako QB, WR, RB alebo LB. Túžite po väčších možnostiach prispôsobenia? Žiadny problém. Nový systém tried a postavy hráčov vám umožní upraviť si hodnotenia, zručnosti, vlastnosti aj tip tela. Hraním získavajte reputáciu a vylepšujte svoju postavu v jednotlivých triedach až do ich maxima. Staňte sa jednotkou draftu a udajte ráz svojej kariére. V nováčikovskej sezóne budete na každom kroku čeliť personalizovaným a nečakaným výzvam. A nie ste v tom sami. Vaši najbližší - ako agent, tréner alebo koordinátori - vám budú radiť a spoločne vás sprevádzať na ceste za úspechom. Vďaka novému zjednotenému systému postupu je všetok váš postup (postava, odmeny i vybavenie) zdieľaný medzi režimami Face of the Franchise a The Yard. Môžete tak využiť raz získané predmety a pokračovať vo vyhrávaní.

    Madden NFL 22 (PS4)
    THE YARD
    Rýchla zábava, hrateľnosť so sociálnymi prvkami a hviezdami NFL, lokality po celom svete, nevšedná zápasová prezentácia, postavy a tímy. Toto je výrazne prerobený režim The Yard pre Madden NFL 22. Zahrajte si prepracovanú kampaň s úchvatnými lokáciami po celom svete a staňte sa najlepším hráčom planéty. Omrknite nové centrum striedajúcich sa živých herných udalostí a získajte odmeny v úplne novom hodnotiacom režime. To všetko štýlovo s najbombastickejším vybavením v hre. Všetok váš pokrok je plne prepojený s aktualizovanou postavou a zjednoteným systémom postupu.

    Madden NFL 22 (PS4)
    SUPERSTAR KO
    Poskladajte tím a zošľapnite si na konkurenciu v najrýchlejšom kooperatívnom vyraďovacím režimu série Madden s päťminútovým zápasmi, jedinečným štadiónom aj komentárom, dynamickými pravidlami a ikonami futbalovej kultúry. Novinkou v režime Superstar KO v hre Madden NFL 22 sú tímy a súpisky NFL. Zahrajte si v tomto kooperatívnom eliminačnom móde rýchle zápasy s dynamickými pravidlami, unikátnymi štadiónmi a ikonami futbalovej kultúry.

    Madden NFL 22 (PS4)
    EXHIBITION
    Stretnite sa jeden proti jednému v online zápasoch (v režime jedného i viacerých hráčov) alebo si zahrajte sami off-line proti tímu riadenému hrou. Upravte si nastavenia zápasu vrátane dĺžky trvania jednotlivých štvrtín, pravidiel, štadiónov a dresov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24