Mass Effect: Andromeda (Collectors Edition Nomad RC)
XBOX

293,99
Nákupom získate 6,00 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: EA appEA appDoporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25521
  • Nová generácia Mass Effectu vás zavedie do novej galaxie Andromeda, ďaleko za mliečnu dráhu. Tu budete v úlohe veliteľa vojenskej jednotky prieskumníkov v nepriateľskom prostredí bojovať za nový domov pre ľudstvo. Emotívny príbeh o ďalšom osude ľudstva budete vytvárať v priebehu hry a vaše rozhodnutia určia, či sa ľudstvo dočká ďalšieho zajtrajška.

    STAŇTE SA PATHFINDEROM
    Zvoľte si vlastnú cestu po novej a značne nebezpečnej galaxii. Odhaľte tajomstvá galaxie Andromeda a počas svojho putovania za novým domovom objavte nádherné cudzie svety. Nečaká vás na nich ale vrelé privítanie.

    SVET Mass Effect AKO HO MÁME RADI
    Urobte prvú ľudskú stopu v novej galaxii, v novom príbehu z dobre známeho sveta Mass Effect. Ako veliteľ Scott Ryder (alebo veliteľka Sarah Ryder), budete stretávať a verbovať nové postavy, objavovať ich osudy a utužovať vzájomné vzťahy. Vesmírna sága nestratila nič na svojej veľkoleposti a otvorenom prístupe k príbehu.

    BOJUJTE AKO NIKDY PREDTÝM
    So svojou skupinkou budete bojovať proti novým nepriateľom. Po prvýkrát zažijete zničiteľné prostredie, dlhé skoky (skoro ako jetpack) a samozrejme nové zbrane a schopnosti. Strom skúseností sa dočkal množstva zmien a umožní väčšiu flexibilitu a špecializáciu.

    MULTIPLAYER
    Kooperatívna hra je založená na herných triedach, spoločne s až tromi priateľmi sa postavíte nepriateľom v snahe chrániť záujmy Andromeda Initiative. Otestujete si svoje schopnosti v novom systéme misií, v ktorých budete plniť rôzne výzvy a úlohy.

    COLLECTORS EDITION OBSAHUJE:
    - Hru Mass Effect: Andromeda
    - RC model vozidla Nomad ND1 v mierke 1:18. Model je možné ovládať cez aplikáciu v mobile (Android a iOS), vďaka ktorej môžete s autíčkom jazdiť, prepínať svetlá a hlavne nahrávať videá a fotiť integrovanou kamerou. Model má dobíjaciu batériu napájanú USB káblom.
    - Zberateľský steelbook

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel