Middle-Earth: Shadow of War - Definitive Edition
XBOX

28,30
Nákupom získate 0,28 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Fantasy, TPS, Stealth, Open-world, Parkour, Krvavé, Xbox One X Enhanced
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 28828
  • Shadow of War - Definitive Edition OBSAHUJE

    - základnú hru Shadow of War
    - 2 Extra kmene Orkov (Slaughter & Outlaw)
    - Blade of Galadriel Story Expansion
    - Desolation of Mordor Story Expansion
    - všetok ďalší obsah, ktorý pre hru vyšiel

    Voľné pokračovanie nečakaného hitu Shadow of Mordor vám predstaví originálny príbeh s návratom Taliona a Celebrimbora, ktorí majú za úlohu preniknúť cez nepriateľské línie a vytvoriť armádu, pomocou ktorej sa postavia Temnému Lordovi Sauronovi. Shadow of War sa odohráva medzi udalosťami z Hobita a Pána prsteňov.

    OVPLYVNITE SVET STREDOZEME
    V hre budete mať k dispozícii Prsteň Moci a stretnete sa so smrtiacimi nepriateľmi, vrátane Saurona a jeho Nazgulov, v monumentálnej bitke o Stredozem. Shadow of War opäť ponúkne otvorený svet a vylepšený systém Nemesis. Robustný systém je aplikovaný na celý svet, kde svojimi akciami a rozhodnutiami ovplyvňujete okolité prostredie a postavy.

    ROZVINUTÝ NEMESIS SYSTÉM
    Zažite bohatší a osobitejší svet plný nových druhov nepriateľov, silných osobností a hlbších príbehov. Keď napr. chcete obsadiť ohyzdiu pevnosť, ale zatiaľ na ňu nestačíte, musíte ju oslabiť. Jedným zo spôsobov je vylákanie a likvidácia šéfa, ktorý je podriadený vládcovi pevnosti. Rovnako tak môžete zničiť monumenty, ktoré reprezentujú ohyzdí klan vládnuci v regiónu, do ktorého spadá aj zmienená pevnosť.

    DRACI!
    S drakmi sa stretnete náhodne, alebo v rámci príbehovej kampane. V hre nájdete niekoľko druhov, ktoré môžete vždy pomocou zásahu do hlavy poslať k zemi a potom na nich nasadnúť, alebo ich zblízka zlikvidovať. Neskôr je v hre možné využiť aj schopnosť, vďaka ktorej draka ovládnete z diaľky. Potom môžete pomocou niekoľkých typov útokov rozsievať skazu v radách ohyzdov a prípadne ich aj zožrať, čo drakovi obnoví zdravie.

    PREPRACOVANÝ STROM SCHOPNOSTÍ
    Po odomknutí určitej schopnosti ju môžete ďalej upravovať a odomknúť si hneď niekoľko nových verzií. Napríklad vylepšenie Elven Agility, ktoré umožňuje rýchlejší pohyb a šplhanie a umožní tak Talionovi počas boja v okamihu prekonať kratšie vzdialenosti. Niektoré schopnosti dávajú priestor aj duchovi elfa Celebrimbora, ktorý je s Talionom zviazaný. Vďaka schopnosti Deadly Spectre sa o zabití nalákaného nepriateľa postará Celebrimbor, zatiaľ čo s môžete s Talionom robiť niečo iné.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel