Mirrors Edge: Catalyst (Collectors Edition)
XBOX

104,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19690
  • Zažite plynulú akciu z pohľadu prvej osoby. Bez zbraní, ale so slobodou pohybu a znalosťami bojových umení, ktoré vám pomôžu využívať prostredie k zneškodneniu protivníkov; Preskúmajte každý kúsok mesta Glass, pohybujte sa po ňom svojim vlastným tempom a uspejte v pretekoch a výzvach; Sledujte vzostup Faith - odhaľte jej minulosť, zistite, ako sa pridala ku skupine Runners a sami sa v jej role postavte útlaku.

    Mirror's Edge: Catalyst nie je ani tak pokračovaním, ako skôr novým začiatkom Mirror's Edge. Tentokrát na vás čaká otvorený svet mestských mrakodrapov a temných tunelov pod nimi. Dozviete sa všetko o minulosti Faith, ako sa z obyčajného dievčaťa stala Bežkyňou, ktorá otvorila oči celému utláčanému mestu.

    VOĽNOSŤ POHYBU
    V hre spoznáte, aké je to byť Bežcom, preháňať sa voľne po strechách, objavovať nové cesty a zúčastňovať sa rôznych výziev. Vďaka pohľadu z vlastných oči vás čaká strhujúci pocit voľnosti, umocnený ladným a plynulým pohybom. Okrem už tak bohatých pohybových možností, získa Faith v priebehu hry množstvo ďalších vynálezov, ktoré rozšíria jej schopnosti.

    RÔZNE AKTIVITY
    Príbeh hry je rozprávaný sériou prepojených misií, ale medzitým máte absolútnu slobodu v behaní po meste. Môžete sa zúčastňovať pretekov, riešiť hádanky a vykonávať množstvo ďalších aktivít. Napríklad "Dash" sú preteky, kde sa musíte dostať čo najrýchlejšie z bodu A do bodu B. To preverí vaše schopnosti plynulo sa pohybovať mestom, udržať si rýchlosť a samozrejme orientáciu v meste. Potom tu sú hádanky, ako napríklad “Billboard Hack”. V ňom musíte nájsť cestu na vrchol billboardu a hacknúť ho, aby ste na ňom miesto korporátnej propagandy zobrazili svoj bežecký tag.

    NEPOTREBUJETE ZBRAŇ
    Aj keď ide v hre primárne o nádherný pocit z pohybu a voľnosti, Faith má predsa len nepriateľov a je skúsenou bojovníčkou. Boj je opäť zameraný hlavne na pohyb a rýchlosť. Faith si už dávno sľúbila, že nebude používať strelné zbrane. Miesto toho je zbraňou jej telo a v rukách šikovného hráča sa preseká nepriateľmi, ako nôž maslom. Dôležité je hlavne byť stále v pohybe, nenechať sa trafiť a využívať okolité prostredie.

    BOJ ZA SLOBODU
    Faith je Bežkyňou žijúcou na strechách mesta. Hrdo a odvážne sa ujíma najťažších objednávok, pracuje ako lupič, kuriér, alebo korporátny špeh. Jej život sa točí okolo slobody a telesnosti, avšak v momente, kedy ju jedno neuvážené rozhodnutie roztrhá život na kusy, je nechcene zatiahnutá do boja proti konglomerátu. Odmieta kompromisy v tom, čo je podľa nej správne. Faith sa preto ocitá v strete s úradmi a jej cesta zo striech najvyšších mrakodrapov mieri rovno do najtemnejších tunelov pod nimi. Po ceste získa množstvo nových priateľov aj nepriateľov a navždy zmení celé mesto.

    Collectors Edition obsahuje:
    - Hru Mirror's Edge: Catalyst
    - Figúrku Faith (36cm)
    - Dočasné tetovanie
    - Steelbook
    - Litografie v obálke
    - 10 tlačených koncept artov

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel