Moto GP 15
XBOX

22,99
Nákupom získate 0,09 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Motocykle
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19632
  • OSOBNÝ TÍM A ÚPRAVY

    Hráč má možnosť vytvoriť si vlastný osobný tím. Môže nakupovať motorky, vlastný vzhľad inšpirovaný skutočným dizajnom motoriek, vybrať svojmu tímu názov i logo. Každý vzhľad má rôzne grafické vzory a hráč si ich môže farebne upraviť; v režime MotoGP™ Career sa navyše na motorku pridávajú ďalší sponzori.

    GP KREDITY
    Nová peňažná jednotka používaná vo všetkých herných režimoch. Hráč GP kredity získava tým, že hrá. Po každých pretekoch v kariére získa pár GP kreditov ako bonus; veľmi sa hodia na nakupovanie nových motoriek a vzhľadov a upravovanie vášho virtuálneho pretekára a motorky.

    NOVÝ REŽIM KARIÉRY
    Nové funkcie režimu kariéry sú vlastne tím jazdca, sponzori a GP kredity. Hráč môže so svojim vlastným tímom pretekať, dojednávať zmluvy priamo so sponzormi a získať tak viac GP kreditov a fanúšikov, vďaka ktorým sa stane šampiónom. Sponzori fungujú rovnako ako oficiálne tímy a ponúkajú zmluvy a peniaze vlastnému tímu pretekára, pokiaľ dodrží ich podmienky a úlohy. Predstavenie GP kreditov ako peňazí znamená „obchod“, v ktorom užívateľ môže za svoje peniaze kúpiť motorky a úpravy ich vzhľadu.

    INOVATÍVNE HERNÉ REŽIMY:
    VÝUKA hráča sprevádza krok za krokom učí ho, ako využiť výhody rôznych simulácií fyzikálnych modelov motoriek v hre. Tiež mu radí, ako pristupovať k zákrutám, nakláňaní motorky a pohonnému systému. Vysvetlí mu, ako ovládnuť možnosť nezávislých bŕzd a skrčené pozície.

    V hernom režime REKORDY musí hráč pokoriť časový rekord na trati za použitia konkrétnej motorky. Každá oficiálna trať má svoju výzvu a všetky sú od začiatku dostupné. V tomto režime môže hráč objaviť a používať motorky, ktoré by inak mohli byť v tieni tých slávnejších kúskov, vďaka čomu môže objaviť nový svet „továrnych“, „otvorených“ a legendárnych motoriek!

    SKUTOČNÉ PRETEKY 2014
    Úžasné skutočné preteky minulej sezóny MotoGP™! Vžite sa do kože skutočného šampióna triedy MotoGP™ a zmeňte realitu, prípadne znovu prežite tie najviac strhujúce okamihy majstrovstiev sveta. Každé preteky sú uvedené oficiálnymi filmovými záznamami z daného okamihu MotoGP™ a dávajú hráčovi nad hrou plnú kontrolu, ani čo by akokoľvek narušovala plynulý zážitok.

    ZÁKLADNÉ HERNÉ REŽIMY PÔVODNÉHO MOTOGP™ SÚ V HRE TIEŽ:
    - OKAMŽITÉ PRETEKY
    - GRAND PRIX
    - MAJSTROVSTVÁ SVETA
    - PRETEKY S ČASOM
    - VÝZVY PRE ŠAMPIÓNOV

    Online režim je až pre 12 hráčov:
    - GRAND PRIX ONLINE
    - MAJSTROVSTVÁ SVETA ONLINE
    - MOTOGP™ SPRINT SEASON
    - SPLIT TIMES

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel